Ultrahangos hidegpárásítás és légmosás egyben. Van vki aki használ ilyen gépet? Mi a tapasztalat? (tudásbázis)
Szia Ancsa:)
Igen, nagyon köszi a tippet, tényleg jó dolog ez a készülék, pedig nem annyira hittem benne. Egyelőre csak a hálóban használjuk, mert 2o nm-re ajánlják, és annál nagyobb a nappalink. A hálóban egész jól felment a páratartalom, és működik a légmosás is, olyan friss a levegő ott, mintha a hegyekben lennénk. :)
Nagyon jó kis akcióban vettük: a férjem szúrta ki, hogy az aréna plazaban megszűnik a műszaki bolt, és féláron adták, vagyis 64e helyett 32e. Nagyon megérte szerintem!
Csak 1 valami spec. adalék wenta folyadék vagy mi kell hozzá, amit cserélni kell elvileg 2 hetente, de a géphez adtak kettőt ingyen, úgyhogy még nem kellett venni, így nem tudom az mennyibe kerül. Amúgy meg vízzel feltöltöd, és megy szépen. :) Mi már egyszer tettünk bele illóolajat is, azzal is jó volt. Hajrá, vegyetek, ha tudtok, szerintem érdemes.
Engem nagyon érdekel, mert még mi sem vettünk de folyamatosan rágom apa fülét - úgy látom, én vagyok a topikod leglelkesebb olvasója :-)
És pláne érdekel, mivelhogy a tippet én adtam :DDD
Hol vetted, hogyér adják, milyen "kiegészítők" kellenek hozzá később (és ezeknek mi az ára) és persze az s.k. tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
na, ez jónak tűnik, megnézzük a férjemmel, és most be is van akciózva, elég jó az ára.
Mi ezeket néztük eddig, elég drágák... :(
AIR-O-SWISS 1355 és BONECO
Nem hülyeség :-) hasonló cipőben járok, a 15 hós kisfiamnak folyamatosan légúti problémái vannak, most épp hörghurutgyulladásból lábadozik. Ami pénzt gyógyszerre idáig elköltöttem...szóval inkább megelőzném az újabb betegséget!
Napok óta bújom a netet, idáig a Venta LW 14 a befutó nálam ár/értékarányban-a gyerekszoba elég pici, ezért ez a típus megfelelő lenne, de vannak nagyobb légköbméterre is, azok persze drágábbak.
Én is szívesen olvasnék sk. tapasztalatokat erről vagy más más típusokról, mielőtt bármit megvennék.
Kicsit bővebben: szeretnénk venni egy ultrahangos hidegpárásítót a lakásba, de olyan sokféle van, nehéz eligazodni, melyik a jó, amire érdemes beruházni...
Használ valaki közületek ilyen gépet? És mi a tapasztalat? Milyet érdemes venni?
Néztünk ilyen légmosós funkciósat is, ami a polleneket és a port is kiszűri. A férjem allergiás, nyáron nagyon hasznos lenne, meg van egy 10 hónapos babánk is, neki se árt a jó levegő. :)
De lehet, hogy ez a légmosás hülyeség, és csak átverés?
Köszi a segítséget előre is!
További ajánlott fórumok:
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4D ultrahang Szegeden
- Lány vagy fiú? - ultrahang nélkül?!
- Melyik a jobb: a természetes vagy ultrahangos hidegpárásító?
- Van olyan ultrahangos hidegpárásító, amibe lehet tölteni illóolajat? És nem megy tönkre tőle..
- Használ valaki Pest-x márkájú ultrahangos rágcsálóirtó készüléket?