Melyik a jobb: a természetes vagy ultrahangos hidegpárásító? (tudásbázis)
8. pintyőke72
2008. okt. 27. 21:08
ultrahangos.
7. sarkanylany
2007. dec. 2. 21:54
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani mi a különbség a filteres és az ultrahangos párásító között?
6. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 5. - Csingi-lingi)
2007. okt. 8. 12:45
Általában én fürcsi előtt kinyitottam az ablakot,majd bezártam,beállítottam a fűtést a megszokottra.Míg fürödtek a gyerkők már működött a párásító,így mire ágyba került tiszta és kellemes hűvös levegő várta bent,mikor elaludt kikapcsoltam.A fulladósabb éjjeleken szinte folyamatosan ment,ha kellett utántöltöttem...
5. csingi-lingi
2007. okt. 8. 12:40
Mi az ultrahangosat használjuk, nagyon meg vagyok vele elégedve. Lányom is elég fulladós, főleg télen a fűtési szezonban jön ki rajta. Én ilyenkor minden éjszakára bekapcsolom pár órára. Hasznos "ketyere".:-)))
4. Hacika
2007. okt. 8. 12:39
Nekünk is ultrahangos hidegpárásítónk van.Szerintem nagyon jó.Én teljesen meg vagyok vele elégedve.A fiamnak vettük de a férjem asztmás(sajnos)és ő is azt mondta,hogy jobban érzi magát amikor úgy alszik,hogy be van kapcsolva.
3. ccd9bb7d17
2007. okt. 8. 12:38
nekünk filteres van,mikor kisebb volt a nagyfiam rendszeresen használtuk,sokszor befulladt,tavalyi év volt az első mikor nem,remélem kinőtte véglegesen
2. 03755e6896
2007. okt. 8. 12:22
Nekünk van ultrahangos hidegpárásítónk,meg vagyok elégedve vele. Sajnos az én kisfiam elég sokszor befullad,és akkor nagyon intenzíven használjuk,de vigyázz,mert amikor használjátok,jól öltözzetek fel,mert meg is fázhattok.
1. zita72
2007. okt. 8. 12:12
Természetes (nedves filteren át szívott levegő elve) vagy ultrahangos hidegpárásítót ajánlotok? Van valakinek a természetessel tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
- Miért jobb természetes állóvízben strandoltatni a kisgyereket, mint egy termálfürdő gyermekpancsolójában?
- Szerintetek a pasik a természetes nőket szeretik jobban, vagy a "műnő" típust?
- Enyhén pattanásos (mikor-hogy) valóba jobb a Dove szappan, mely PH semleges, és természetes anyagokat tartalmaz, mint a Baba szappan?
- Mindig jobb a természetes? ( szappan, tusfürdő, sampon testapóló)
- Van olyan ultrahangos hidegpárásító, amibe lehet tölteni illóolajat? És nem megy tönkre tőle..