Ultracontour (beszélgetés)
Szia!
Érdekes amit a szoptatással kapcsolatban írsz..
A tv2 műsorán futó "Babavilág" c. sorozatban épp Gombos Edina(aki egy 6 hetes kezeléssorozatot vállalt be a kamerák előtt, pont az Ormos Intézetben) beszélt arról, hogy azért választotta az alakformálásnak ezt a módját, mert még jelenleg szoptat és emiatt nem diétázhat...?
Jómagam is szívesen alávetném magam a kezelésnek,azonban én is szoptatok(igaz már 14 hónapja) és olvasva a fórumot kissé elbizonytalanodtam. Most akkor merjem vagy sem???
Szia,
Szoptatás alatt igénybe lehet venni ilyen kezelést? Mi befolyásolhatja, hogy a kezelés eredményes vagy sem? Elég drága és nem tudom, belevágjak-e.
szia!
Már lehet,hogy nem látogatod ezt az oldalt,de azért válaszolok. Én az Ormos intézet contour részlegén dolgoztam. Vegyesek a tapasztalataim. Volt,aki formálódott és volt,aki nem. Most a kezelések ára 3-at fizet,6-ot kap. Szóval 25000/alk.Ha esetleg idenézel és van kérdésed,akkor tudok neked válaszolni.
Szia
Én sajnos próbáltam a mezocenterben és egy nagy kamu az egész. Egy centi sem ment le sehonnan!!A legnagyobb átverés.
Kinek van tpasztalata az ultrahngos zsirbontásról?
Azért kérdem mert nem olcsó,5 kezelés 250000ft.