Újszülöttnek kis cipőt szeretnék kötni, hol találok olyan kötésmintát, ahol pontos leírás is szerepel? (tudásbázis)
12. beziske (válaszként erre: 11. - Shena)
2014. nov. 3. 13:33
Köszönöm!
11. shena
2014. nov. 3. 13:04
Facebook-kössünk lányok!Nagyon szuper kis csapat,remek ötletekkel.
10. K-né Zsóka
2014. nov. 3. 12:21
Nem nehéz,alaposan le van írva,szerintem boldogulni fogsz vele. Sikert kívánok!
9. beziske (válaszként erre: 3. - K-né Zsóka)
2014. nov. 3. 12:19
Lehet megpróbálom,csak félek tőle.Egyszerűbbre gondoltam még az elején!
8. beziske (válaszként erre: 5. - Loch ness)
2014. nov. 3. 12:18
:D
6. beziske
2014. nov. 3. 12:18
Ez egyszerűbbnek tűnik csak sajnos leírását nem találom! :(
5. loch ness
2014. nov. 3. 12:17
Véletlen úgy olvastam a címet, hogy kezdő költő vagyok :) Gondoltam, ehhez vajon milyen taácsot kérnek a hoxán? :)
4. beziske (válaszként erre: 3. - K-né Zsóka)
2014. nov. 3. 12:13
Köszönöm szépen,rögtön meg is nézem!
3. K-né Zsóka
2014. nov. 3. 12:09
Próbáld meg ezt,elég alaposan le van írva, én is megkötöttem. Ha kell szívesen segítek. [link]
2. beziske
2014. nov. 3. 11:54
Segítséget szeretnék kérni aki már tapasztalt a kézimunkában!Kis cipőt szeretnék kötni,horgolási minta rengeteg van de kötés nem igazán.Olyat szeretnék ami egyszerű de mégis mutatós amit még én is megtudok csinálni!Köszönöm a segítséget!
1. beziske
2014. nov. 3. 11:52
Kezdő kötő vagyok!Sajnos nem találok leírást az interneten kötés mintákra ahol a pontos leírás is szerepelne, hogy újszülöttnek kis cipő!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Milyen tapasztalataitok vannak az újszülöttosztály nővéreivel?
- Mikortól lehet egy újszülöttet levegőztetni?
- Van valahol a neten olyan oldal, ahol kötésmintákat találok? Konkrétan kisbabaruha minták érdekelnének.