Újra fitten szülés után (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Újra fitten szülés után
Szia!Nagyon ajánlom hazánk nagyon alacsony, általában nem kedvelt fitnesz guruját és feleségét, tudod, akiknek már két szép gyereke van;) név nélkül...
A feleség nek van egy olyan dvd-je, amin 4*20 percre bonott torna van, arra szerintem van időd, néha mindre, néha csak egyre, de nagyon jó!!!!ha van kérdésed, írj privát!
Sziasztok!
Csatlakoznék hozátok ha lehet!
Én azt a tábort nővelem akik hiztaka szoptatás alatt!!
1 lányom születése után 2-3 kg maradt rajtam,majd szépen feljött 8 kg, a 2. terhességet már igy kezdtem! Szülés után ismét visszamentem a terherbeesési sulyba de a szoptatás alatt feljött 13 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iszonyat! Bár annyi tejem volt, hogy a lányom mellett még 2 tejteso is volt! Szoptatás után kopogtak a szemeim az éhségtől!!! Szörnyű volt! Most már 14 hónapos a kisebbik lányom és már csak 1x szopizik este. Észrevettem hogy már nem kívánom annyira az édességet!! Remélem sikerül majd szépen visszanyernem régi alakomat!!
Igyekszem! Jövő hét elejére tervezem a lóra ülést, persze először csak egész röviden, kis séta, ügetés, ha jólesik, egy rövid vágta, de semmi komoly. Igazából edzeni szerintem csak valamikor szeptember közepe-vége felé fogok. Idén már úgysem versenyzek, viszont a távlovakkal pont jól tudom elkezdeni a jövő évi felkészülést. Normálisan elég lenne decemberben elkezdeni az alapozást, de kihagytak egy egész szezont, így borul a papírforma... Márciusban pedig már rajthoz kellene állni az egyik lóval 40, a másikkal 100km-en.
Sportmelltartóba meg be kell invesztálnom, mert a régiek nem jók rám.:-)) Apa szerint a Playboyban vannak ilyen mellek, csak azokból nem folyik állandóan a tejcsi, max. a szilikon.:-DDD
Nem zötykölődésre gondoltam:DDD
De ok, nincs rázkódás. A lényeg, hogy a melleid ne "ugráljanak" le-fel közben. Bár, ehhez megvannak a megfelelő sportmelltartók, meg ugye komoly izommunka, amit lovaglás közben végzel. Végülis, a szervezeted hozzá van szokva. A fokozatosságot, meg gondolom, szem előtt tartod.
Akkor csak hajrá!:-)) Biztos gyorsan fitt leszel megint! Szurkolok!
Én azt remélem, hogy ha elkezdek megint lovagolni - szerintem legkésőbb a jövő héten, mert nekem nem volt sem gátmetszésem, sem sérülésem, tehát nyugodtan lóra tudok ülni - akkor esélyem se lesz visszahízni.:-) A lovak gondoskodnak róla!:-)))
Persze, hogy nem :)) Gratulálok a kislányodhoz!
Igen a szülés követően én is fogytam, és szoptattam rengeteget, 6 hónapig kizárólag, nekem is rengete volt a tejem és szoptatok a mai napig is, mégis mint írtam 3 hónap után elkezdett megváltozni, híztam és deformálódtam. :( 8 hónap múlva úgy néztem ki mint a szülés előtti napokban :((( Akkor megjött a mestruációm, azóta valamelyest javul a helyzet.
A dvd-m már megvan :)))
Azt hiszem, én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt. Remélem, azért nem fogtok megkövezni!:-))
Ma két hete, hogy született a lányom, én már simán a régi ruháimat hordom, kivéve a felsőket, mert azok nem érnek össze a mellemen.:-) De gond nélkül felvehetem a bikinimet is, a hasamon nem látszik semmi, szerencsére csíkjaim sincsenek.
A szerencsés adottságok mellett talán az a titka, hogy picurkám nagyon jól szopizik, tejem is van bőven, a szoptatás meg égeti rendesen a kalóriákat, úgy tudom.
Edzőként (Testnevelési Egyetemet végeztem) azt tudom tanácsolni, hogy ha nem megy másként, mozogjatok a babával! Az egyik legjobb zsírégető a séta, bármily hihetetlenül hangzik is. A lényeg, hogy ne andalogva, hanem frissen, energikusan gyalogoljatok, s talán a picik is élvezni fogják a babakocsizást.
Tudom, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak a konditermet, aerobicórákat, egyrészt anyagilag, másrészt nincs, aki vigyázzon a picikre. Igaz, nem ugyanolyan élmény egyedül tornázni, mint csapatban, de azért hatékony. A picik alvásidején tegyetek be egy aerobic-kazettát, aztán hajrá!
Sok sikert mindenkinek!:-))
Nekem is van egy jó ötletem.... :o)) tessék megszeretni az anyóst. :o)) ... én a férjem második felesége voltam, az első házasságában is van egy kisleány, akit pl. az anyósom 4 éves korában látott először... kb. 4-5 percre laktak egymástól; a fiatalasszony szerint a mama elviselhetetlen volt. Nos igen, egy hárpiát örököltem meg... aki mellett én heti 3 alkalommal délelőtt és heti 2 alkalommal este járhattam aerobikra. :o))
... ez csak egy ötlet volt a sok közül... ;))
Én sajnos abba a kategóriába tartozom, aki a szopi alatt nem fogyott, sőt hízott :(((((, egy éves a kislányom és a szülés utáni súlyomhoz viszonyitva van 5-6 kg pluszom.
Ja és a hasam, hetente 2x tuti megkérdezik, hogy már jön is a második??? :(((
Teljesen elkeseredtem, azt már kapisgálom, hogy hol ronthattam el, 3 hónap után én is szedtem elevitet (kb 2 hónapig, csak úgy jöttek a kilók rám), és persze nem tornázom kitartóan.
"Apa nem tud vigyázni a kicsire amig te tornázni mész?"
Nem, mivel az irodában van és az nem a szomszéd szoba :(
Nem vagy egyáltalán rossz szülő. Ha meg tudod oldani és szeretsz járni, miért ne tennéd?! De ez azért nem annyira triviális, hogy az apuka, nagyszülők hétköznap át tudják venni a babát. Legalábbis nálunk nem az.
Tudjátok miért olyan vékonyak a sztárok szülés után? Ezt általában semelyikőjük sem hangoztatja, talán azért, mert sokkoló:
Egyre többen választják a kitűzött szülési időpont előtt kb. egy hónappal végrehajtott császármetszést! Ennek célja az, hogy elkerüljék a terhesség utolsó hónapjában a hasfal végleges megnyúlását.
Hihetetlenül lapos hasuk, terhesség utáni lenge viseleteik és tónusos fizikumuk láttán nyilvánvalóvá válik, hogy a hírességek más elvek alapján szülnek és fogynak.
A szülés utáni gyors visszaváltozás általában azt jelenti, hogy a testüket manipulálták, olyan módon, ami nem egészséges.
Én úgy gondolom, szüléskor a legfontosabb az anya és a gyerek egészsége, a lapos has kéne a legutolsó legyen a sorban...
22hónapos a pici fiam. Mire 18hónapos lett én különösebb odafigyelés nélkül visszanyertem a lánykorisúlyomat. Aztán úgy gondoltuk jöhet a következő baba (sajnos elvetéltem)és kezdődött minden előlről. Most újra fogyózom, évvégén szeretnék újra terhes lenni.
de egy dolgot biztosan nem teszek: nem fogok terhesvitamint szedni! Ez valami iszonyú puffasztószer!!!11hét terhesség alatt 6kg híztam tőle!
További ajánlott fórumok:
- Szülés után újra csinosan
- Szex újra szülések után
- Szülés után újra dolgozni
- Szülés után, mennyi időt kell várni, hogy újra teherbe lehessen esni? Az előző babát elveszítettem a 25. héten.
- Szülés után mennyi idő után lehet újra tampont használni?/Te mikor használtál?
- Szülés után hány hónap múlva lehet újra edzeni?