Szülés után újra dolgozni (beszélgetés)
sziasztok
mi is még csak tervezzük a babát
de én már most tudom, hogy ide nem fogok tudni visszamenni ahol most vagyok, tehát tuti, hogy elölről kell kezdjem, jobb érzés lenne, ha az ember biztosra tudhatja, van hova visszamennie, extra stressz a munkakeresés. De annyira nem bánom, őszintén szólva, ha nem akarnánk most babát, lehet amúgy is önéletrajzokat írnék - nem érzem túl jól magam itt, viszont így drukkolok, hogy babáig ne legyen gond ezen a melóhelyemen.
De azért már most utálom a gondolatot, hogy melókeresés, legutóbb is eléggé megviselt, pedig a szerencsések közé tartozom, sulim végeztével 1,5 hó alatt lett munkám.
Én úgy gondolom, hogy úgy tervezném, hogy 3-6 hónappal korábban elkezdenék melót keresni... de ez még arrébb, előbb kérek egy pocakot :P
Sziasztok!
Mi még csak most tervezzük a babát, de sok helyről hallottam, hogy sajnos nem nagyon vesznek vissza kismamákat. Vagy legalábbis visszaveszik de hamarosan létszámleépítés miatt kiteszik őket.
Szerencsések vagytok, ha vissza is vesznek.
Remélem, senki kedvét nem vettem el, de mostanában sok ilyet hallok :(
Félek és nincs is kedvem visszamenni dolgozni.
a bölcsibeadástól annyira nem tartok,mert a nagyobbik lányom is élvezte,és ugy veszem észre hogy voltunk bent párszor,és a kicsinek se lesz gond,remélem az ottmaradás.
De majd kiderül!
Annyi de annyi kérdés és félelem van bennem is. Persze így előre elszörnyülködik rajta az ember, de amikor ott van benne már akkor talán könnyebb. Jobban átlátja a helyzetet. Nehéz nagyon nehéz.
Manómat is felvették januárra. De mivan ha nem találok addig munkát? Akkor oda lesz a GYEDem...
Sziasztok
Énnekem is sajnos januárba vissza kell mennem.
Kicsi lányomat nekiállok beszoktatni a bölcsibe,majd irány a melo.
Félek tőle,igy is alig birok elvégezni,és ha majd dolgozni fogok?
én a helyedben, legalábbis én is így csináltam, először a kicsit szoktatnám a bölcsibe, majd amikor ez már megvan, mennék interjúkra és remélhetőleg dolgozni
sok szerencsét nektek :.-)))
Sziasztok,
Lassan elérkezik az idő, amikor újra munkába kell állnom. Álláskeresés, állásinterjúk, bölcsibe szoktatás és miegyebek... Mikor kezdtetek el állást keresni? Hogy alakultak az első napok, hetek? Várom a tapasztalatokat, tanácsokat:)
Szép napot:)
Vivera
További ajánlott fórumok:
- Szülés után újra csinosan
- 1 év táppénz után mennyit kell dolgozni, hogy újra táppénzre lehessen menni?
- 3 év GYED/GYES után mennyire volt nehéz vissza menni dolgozni? Sokat kellett újra tanulnod, sokat felejtettél? Újra beilleszkedni nehéz?
- Gyed után, ha vissza megyek dolgozni és terhes leszek mennyi időt kell ledolgozni, hogy újra kaphassak csedet táppénzt gyedet?
- Szülés után visszamenni dolgozni.....de hova?
- Valaki meg tudná mondani, hogy a lejárt gyes után, mennyi időt kell bedolgozni hogy jó gyedet kapjak újra?