„Újjá lehet születni” (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: „Újjá lehet születni”
Nekem jó voltál amikor voltál...de te már nem leszel nekem...mostmár hagylak élni...:-*
üdv:Nyuszo
Sziasztok,
Ismét Én vagyok, akkor még "Huncuth" néven most már
"Incuri" néven, de ugyanaz a személy.
Hogy mi történt az elmúlt időben?
Sok minden, elvesztettem mindent, mindent amiben hittem, mindent amit szerettem, mindent amit szerettem volna. Mint kiderült a Szerelmem már kapcsolatunk elejétől nem bízott bennem, nem hitt nekem. Minden amit álmodtam az egyik pillanatról a másikra kezdett szétfoszlani és tűnt el az életemből egy üres teret hagyva maga mögött. Egyetlen dolog maradt meg, a hit amit Szerelmemtől kaptam, az Isteni hit. Hogy akarok e élni? Nélküle nem, hogy érek e valamit? Nélküle nem? hogy van e jövőm? Nélküle nincs. bármit teszel, legyen az jó vagy rossz, csak akkor ér valamit ha a körülötted lévőknek fontos, egyébként semmiként szűnik meg létezni mint én. ezzel pályafutásom véget ér, remélem már nem éli át azt ezen a földön amit nekem kellett, ha csak egy hajszállal is jobban alakul az emberek élete mint az enyém már boldogok is lesznek.(Szerintem)
Kedves Fiatalember!
Gyönyörű cikket írtál.
Kívánom, hogy minden vágyad teljesüljön, és vissza tudd szerezni a barátnődet.
Üdv: Napirai
Megtettem, tudtam mi lesz a következménye, és igen megtettem.
De kezdjük az elején.
Nem tudom, hogy azok közül, akik olvassák, ki érezte már ezt, de én igen. Amikor megláttam nem úgy néztem rá „hogy odanézz milyen jó Nő”, hanem úgy hogy Istenem köszönöm, hogy megpillanthattam Őt.
Ugrás a teljes írásra: „Újjá lehet születni”
További ajánlott fórumok:
- 18 hónapos kisfiam szopja az ujját. Mit lehet ill kell ilyenkor tenni?
- Mi lehet a bajom? 16 éves vagyok, sárga a talpam, az ujjakon kemény a bőröm és gyakran hámlik a bőröm?
- Szorító mellkasi fájdalom és zsibbadó ujjak. Ez mire utal? Mi lehet a probléma?
- 3 éves lányomnak epret adtam 2 napja. A kezén az ujjak között piros, az ujjak végén piros pici hólyagocskák vannak és viszketnek, mi lehet?
- „Újjá lehet születni”
- Tudtok valami „trükköt” amivel automatikusan át lehet nevezni fényképeket?