Új világelmélet-Hathorok, Élet Virága (beszélgetés)
Azt írod sorban állás van hogy valaki föld lakó lehessen. Na ennek örülök mert akkor ezekszerint egyszer lagalább én is jó helyen vagyok :)
De ezt honnan vetted ,hogy így van?
Viszont nem véletlenül az én mondataimra írtad ezt a választ...:)
A lényeg, van ezekben a "művekben" valami, de közel sem az, ami valójában van. Ha letisztulnak az érzékek az emberekben, úgyis tudni fogják, melyik fikció és melyik nem. Szerintem.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Csak, ha magas ...... :o))
"3-4 méter magas, nagyfejű, nagy és hegyes fülű, hosszú kezű-lábú ....."
:D
nekem az ángyom :D
Szerintem,az ilyen cikkek fele hülyeség. Aki a jövőbe is lát - vagy mondjuk úgy, hogy látja a "valóságot" - , az a saját szűrőjén át lát, hall, érez.
Eltorzult információk sokasága jut így a felszínre. Pontosan amiatt, hogy a jelen szavakkal leírhatatlan az, amiket hogy úgymond tapasztalnak.
Nekem ez a véleményem...és még az, hogy amióta divat lett az ezotéria, a spiritualizmus, a new age kor "utáni hajsza", azóta tömegesen jelennek meg a baromságokat vagy éppen csak a valóságot súroló könyvek és írások.
akkor ok kepesek folyamatosan beszelni???
oh, az nem jo!!! kell egy kis csend,..
Tényleg!
De így nem lehet hangot képezni hangszalagokkal, csak hangszerrel, mivel a szájüregben lévő levegőt nyomjuk ki, az orron való belélegzés közben.
Bár lehet, hogy mégis ...... a cikk vége felé ír róla ..... zenészberkekben nem ismeretlen ......
Ja, így én is tudok! :)
Most MIALATT, vagy MAJD? A kettő ellentmond egymásnak.
"A Hathorok megtanulták, hogyan kell szünet nélkül hangot kiadni, mialatt az orrukon keresztül beszívták a levegőt a tüdejükbe, MAJD a szájukon át kilélegezték."
Nem egyszerre ..... MAJD ...... szerintem ..... csak nem tudom, hogy ez mitől körkörös ..... ezt a kifejezést így még nem hallottam ....
Megmutatod? ;-)
A cikkíró azt a tényt is figyelmen kívül hagyta,(vagy nincsenek meg hozzá az anatómiai ismeretei) hogy az orr és a száj járatai egy egy közös pontban találkoznak, és egyetlen légcsővel vannak összekötve a tüdővel. Egy vékony csőben nem tud egyszerre kétirányban áramolni a levegő.
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Szobanövények, kertek, erdők és mezők növényei, virágai
- Az élet virága szimbólum, hogyan jelenhetett meg más helyeken, területeken is, melyek nem álltak egymással kapcsolatban?
- Mit tegyek? Lerágják a kertben a virágaim levelét a hangyák!
- Élet Virága
- Élet virágának ősi titka című könyvet szeretném megvennim de nem találok olyan webáruházat, ahol lenne tudtok olyan helyet, ahol kapható?