Új emberek megismerése (beszélgetés)
Barátokat, levelezőtársat keres. Beszélgetésre, közös programokra vágyik.
Nem értem akit nem érdekel a téma, nem akar levelezni, beszélgetni, programokra menni az miért válaszol? És főleg kekeckedve. Lépjen tovább. Már egy ilyen kedves, ismerkedős témában is beleálltok egymásba.
Akkor miért is kezdtél bele, ha agymenésnek gondolod, akkor csak olvasod.
Legalább ne álszenteskedj!
Én elviselem a kritikát, nem lehetünk egyformák.
Ez az újabb?
Soha nem vàlaszoltàl egyik nickedről sem.
Azt hittem, legalàbb valami kamu levelet visszakapok. Még mindig gondolkozzon azon ki legyél?
Sok sikert kívánok, de elég régen keresel már, gondolkodj el kicsit miért nem jön össze, akár a környezetedböl.
Itt most azt hangsúlyozod értelmiségi vagy.
Tehát, aki nem az, de egy cuki, vidám értelmes, érdeklődő, nyitott ember, már ki is zártad.
Itt neked kellene leírni a céljaid, hogy eldönthesse az a magányos fórumozó,érdemes-e kiadni magát egy idegennek?
Nem írtál még semmit,akár következtetni lehetne mi bizonyos dolgokról a véleményed. Égy női nick is rejthet férfit, szélhámos embert, aki esetleg kihasználna nagányos embereket.
Ajánlom a Facebook 60+os utazók csoportot.
Privát csoport, 12,7 E tag
Olyan, mintha egy munkahelyre pályáznál:" bemutatkozó email, céljaid, terveid." Nem egy laza embernek tűnik.
De ez csak első benyomás, és nem pályázom a barátságára.:)))
Szia kedves Ildikó!
Én találtam 2-3 levelezőtársat ezen az oldalon. Ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel, itt ez megszokott. De tényleg 100-ból 4-5 nagyon jófej, kedves emberrel lehet itt találkozni. Sok sikert! :)
Ich wünsche Dir viel Glück und Erfolg.
Grüß; H.
Motivációs levelet is? 😜
Bocs, hogy elviccelem, de ha eredményt szeretnél, kezdj beszélgetni, írj magadról és majd rá(d) csatlakoznak a hasonló érdeklődésűek. Ez így olyan, mint egy állásinterjú.
Sziasztok!
60-as budapesti értelmiségi hölgy vagyok. Szeretnék barátokra, levelezőtársakra lelni, akikkel lehet beszélgetni és esetleg közösen részt venni kulturális programokon, kirándulni, utazni. Előre is köszönöm, ha küldesz bemutatkozó mailt, írsz a céljaidról, terveidről!
tildiko58@freemail.hu
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Szerelmem megismerése
- Óvodai motivációs eljárások, külső világ tevékeny megismeréséhez. Dió projekt! Óvónénik segítenétek?
- Mi az oka, hogy ha megismerek valakit például egy bárban, akkor utána már elzárkózik?