Van egy petefészek cisztàm 23mm-es. Így kezdtük el a Norcolutot és rá 3 napra a Gonapeptyl injekciót. Tavasszal már egyszer próbálkoztunk a Gonapeptyllel, de 9 napig bírtam szúrni, olyan fájdalmaim voltak ,mert már valószínűleg ott volt a ciszta. Most az a baj, mire elfogy a Norcolut, arra megint a 9.nap leszek a Gonapeptyllel és én már arra is gondoltam, hogy 8 óránként veszem be a Norcolutot, ezzel nyerek egy napot és hátha most mire annyira szarul lennél a Gonapeptyltől, arra megjönne és lehetne felezni ezt a hormont és bírnám. Nagyon félek, hogy megint nem tudom végigcsinálni a stimulációt.
Nekem is legalább egy hét volt talán 1-2 szem volt még hàtra. Kérdezd meg a stimutol az orvosodat mert gondolom addig nem lehet elkezdeni amíg nem jön meg
Nekem meg pont azért ,hogy ne 41 napos legyen a ciklusom mint utoljára mert lombikra készülünk és jó lenne ha időben jonne meg, hogy a már adott egyik hormoninjekció mellé minél hamarabb bejohessen a másik akit menzesz alatt kell elkezdeni.
Most vagsok a 29.ciklusnapon és még 4 nap van a Norcolutbol.
Hát mivel lombik előtt állunk és már kapom injekcióban a stimuláló hormont és mivel a ciklusaim kiszámíthatatlanok és a doki nem akart akár még két hetet is várni mikor voltunk a meddőségibe a ciklusom 24.napjan ezért írta fel, mert hogy már szép vastag a méhnyalkahàrtyàm és hogy segítünk a szervezetnek ,hogy meg tudjon időben jönni. Csak ugye az orvos mondta,hogy a gyógyszer szedésének az 5.napja körül meg fog jönni, majd ne lepodjek meg és akkor is kezdjem el a hormont szúrni, ha vérzek. De hát nem vérzek és gyanítom míg még van a gyógyszerből, nem is fogok ahogy olvasgatok itt és máshol. Csak én azt hittem, hogy ez a napi 2 szem 10 napig picit megsurgeti,hogy ne megint 41-42 napra jöjjön meg hanem normális időben. De hát nem.
Szerdán kezdtem a Norcolut kúrát,2x1-et naponta. Az orvosom azt mondta, az ötödik nap körül meg fog jönni ettől .De egy pénteki menzesz szerű negyed órás görcsölgetésen kívül semmi jele még a menzesznek és minden fórumon azt olvasom, hogy a 10. és egyben utolsó nap jött meg átlagban, vagy még rá pluszban pár napra.
Akkor nekem meg már alapból megjönne kb, szóval nem is értem így a lényegét,hogy minek lett felirva, mikor csak rosszul vagyok tőle, de menstruálni nem menstruálok.