Hogy éreztetitek a férfival, hogy nincs semmi esélye? (beszélgetős fórum)
Dredd!
Csak puszta kíváncsiságból kérdezem. :)
Hány éves vagy?
de, van az a szint, ha más jelekből nem érti meg valaki...
de ha már ennyire konkrét példát akarsz, volt egy srác, aki elsőre szimpi volt, eljártunk kávézni, szórakozni, ide-oda, és kiderült, hogy jobban megismerve nem tudom vele elképzelni. Ezt így elmondtam neki, hogy én nem érzek semmit, és nem szeretém folytatni az ismerkedést.
Utána folyamatosan írogatott facebookon, hívogatott, h de mégis. Még párszor türelmesen visszaírtam, hogy komolyan gondoltam, és nem változtatom meg, amit mondtam, és legyen oly kedves, ne irjon, ne hivjon. nem sikerült neki betartani, úgyhogy letiltottam.....
Szóval van az a fokú zaklatás, ami után már kicsúszik egy kopj le/takarodj.
Attól függ, mi a próbálkozás...
Pl elhív egy kávéra/italra - ha ismerős, és egyébként is szoktunk együtt kávézni, ebből rá se jövök, h bepróbálkozott.
Ha ismeretlen, és nem szimpi, akkor megmondom, h ne haragudj, de nem szeretnék.
Ha férjnnél vagyok, akkor szintén.
Én meg Michelle a Nasa-nál vagyunk fejlesztők.
"több mesterdiploma nem is akármilyen egyetemekről"
Ahhhhhhhh. Ez olyan... izgató. ???
Elég jól részletezted.
Öltözködésnél a szolíd azt sugallja : Nem társ vadászatra jöttem, Dolgozni.
ezt mindenki észreveszi ha a másiknak bejön
gondolom látja rajtam csillog a szemem mikor nézem, mélyen a szemébe nézek, keresem a társaságát, sokat bókolok neki stb...
sok esetbe zavarba is jött, de ezt annak tudom be, hogy talán gátlásos...
udvarolni ? mikor semmi jelet nem adott ? és ott a férj is meg a gyerek ? ezt azért nem mertem
Ha bármilyen biztatást, jelet adott volna, már nagyon komolyan udvarolnék neki, és akkor nem itt ülnék a gép előtt és nem gépelgetném a válaszom neked...
El tudod képzelni, hogy egy ilyen mafla balfékre, mint ez a pali bárhogy is reagálnak a nők? Szerintem fel sem tűnik nekik, hogy akar valamit.
Ha képes lenne kapcsolatokra, nem itt lenne folyamatosan a hülyébbnél hülyébb témáival, ami ráadásul mind egy téma körül forog...
Ha egy nőt érdekled, annak jelét adja. Mivel te nem kaptál ilyen pozitív jelet, azt kell gondolnom, hogy szegény nő már az Északi sarkra is elköltözne, hogy tőled szabaduljon. Lehet, hogy nem olyan karakán, hogy a szemedbe merje mondani, de amit csinálsz, az lényegében kimeríti a zaklatás fogalmát.
Szeretetet nem lehet kierőszakolni, viszont ezzel a viselkedéseddel félelmet, utálatot is kelthetsz benne.
Ez attól függ, hogy mi a véleményem az adott személyről. Ha kinézem belőle, hogy ért a szép szóból és leáll, akkor rákérdezek, hogy akkor ő most mit is szeretne, mert engem, mint pasi nem érdekel. Ha erre visszakérdez, hogy miért nem meg erőszakoskodik, akkor jön a "kopj le". Nem vagyok hajlandó magyarázkodni, a nem, az nem. Ismeretlennél meg az számít, hogy hogyan szólít meg, milyen stílusban közeledik, de a nem, akkor is nem. A testbeszédről annyit, hogy ha valakit el akarok utasítani, akkor pl. nem érek hozzá véletlenül sem, nem mosolygok bátorítóan rá, nem mondok kétértelmű vagy félreérthető dolgokat. És néhány dolog, amit egyébként sem szoktam csinálni max. otthon, de sokan mások igen: Nem igazgatom a melleim előtte, még ha éppen valami kényelmetlenségem támadt is ott, nem nyalogatom a szám, nem mosolygok sejtelmesen, nem hajolok le "véletlenül" előtte, nem túrok bele a hajamba, nem riszálom a fenekem feltűnően járás közben, nem próbálom hangos beszéddel, nevetéssel felkelteni az érdeklődését.
Remélem elég sokat írtam :-)
már irtuk,csak nem fogod fel a diplomás agyaddal,
ha egy nőnek nem kellesz,azt érezned kell,
de ahhoz meg ész kell,
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- 40 éves pasi 20-on éveseket lájkol. Akkor nekem 30+-osan nincs esélyem?
- Azért ilyen "nemtörődöm" velem mert tudja hogy nincs nálam esélye?
- Legyen nekem is a hivatásom a szerelmem, ha már nincs esélyem a lánynál akiért egy ideje oda vagyok?
- Ha zongorázni szeretne tanulni gyermekünk és nincs otthon zongora, akkor esélye sincs?