Tudtok valamit az INGYENES Jamba-s letöltésekről? (tudásbázis kérdés)
Igen ingyenes! Csak éppen ezzel az ingyenes letöltéssel, már tag is lettél. És hetente küldik a 2 SMS-t egyet angolul egyet magyarul, aminek az össz értéke 980FT. Ha megnézed, ha letöltöd ha nem:( Én a havi telefon számlán vettem észre, hogy húúúúú. Akkor felhívtam őket és lemondtam. Nekem is jöttek ezzel a kredittel meg minden, de akkor én már tojtam az egészre, csak szabaduljak meg tölük az volt a lényeg.
De, ez az én hülyeségem, mert a szabályzatot ha végig olvasom ott minden le van írva!
másik ,virust lehet szerezzni a telefonra!
ha van adat kábel és kis lemez a telcsihezz, UJPESTEN párom simán virus írtást tud vagy megnézzi
ha használ valaki ilyet!!!
sokan jönnek be a kávézónkba hogy ezt meg azt kéne leszeddni felrakini és megtudja nézzni mi a helyzett!
szoval sokan nem tudják hogy ilyennel be lehet nyelni!
én jambával be fürödtem, nem elégggg!!!! hogy nem kaptam meg a csengőhangót!!de még ,minden egyes
telfon bekapcsnál levette a pénzemet!!!!
ez ugy 8000ft-ba került!
mert ugyan is az első 3 ingyenes ,csak ugy nem jött meg a dallam csak üres üzi!!!
a többiért már fizettem mint a katona tiszt!!!
de sikerült kilönöm!!!
soha többé nem kell ingyenes nyavaja!
Úgy működik, hogy:
Kapsz egy ingyenes tartalmat, de a tartalom megrendelésével feliratkozol egy fogadottsms díjazású szolgáltatásra, mely hetente, naponta, küld egy-két sms-t. Ezek az sms-ek fizetősek, azaz azért fizetsz, mert kaptál, sms-enként akár 3-400 Ft-ot is. Ezt a szolgáltatást az ingyenes tartalom megrendelése után LE KELL MONDANI az apróbetűs részben rögzítettek alapján, vagy az ügyfélszolgálatukon. Akkor "valóban ingyen" lesz az az egy tartalom. Illetve nem, mert vagy egy sms vagy egy hívás díja...
Tehát messze nem ingyen az az ingyen.
SF
További ajánlott fórumok:
- Tudtok ajánlani megbízható online távjóslást, ami nem az ingyenes vacak?
- Budapesten keresek olyan sulit (pl. középiskola 5-6év), ahol kozmetikus szak van, és ingyenes az oktatás. Tudtok segíteni?
- Napok óta nem tudok letölteni zenét a Youtube-ról egyik zeneletöltő programom sem működik, mi lehet az oka?Tudtok jó ingyenes programot?
- Tudtok olyan helyet (kórházat), ahol ingyenes az integrált teszt elvégzése? Vagy olyan helyet, ahol olcsóbb?
- Tudtok ingyenes, egyszerű képkicsinyítő programot?
- Tudtok olyan oldalakat, ahol ingyenesen lehet weboldalt készíteni?