Tudtok valamit a dobhártya plasztikáról? (tudásbázis)
Most jól vagyok köszönöm! Hála az égnek nagyon jó orvos kezei közé kerültem!!
A fülem is rendben van a halláskárosodást leszámítva!!!
Nekem az a véleményem, hogy legyél túl rajta minnél hamarabb!!!!!!!!
Nagyon szívesen! Igazán nincs mit!
Sajnos 2005 óta rám jár a rúd! Három fülműtét és egy porckorongsérv ( két protézisbeültetés ) műtét! Másfél évig nem vették észre a sérvet. Neten kértem segítséget orvosoktól és mind hárman azt mondták azonnal idegsebészet! Rögtön műtét!
Köszi,kedves vagy:)
Úgy látom ketten vagyunk a témában.Legalább másokat megkímél az élet:))
Szia!
1,5 éve úgy indítottak műteni,hogy dh,plasztika lesz,aztán a műtét közben derült ki,hogy egy daganat van.Azt eltávolították,mondván,h ha 1 év alatt nem regenerálódik,akkor műteni kell,tehát dh,plasztika lesz.Ennek lassan 1,5 éve.Nem sürgős a műtét,de ajánlott mert fertőzésveszélyes.
Vacillálok,hogy mi legyen...,mikor menjek műtétre.Így nincs gond, ha nem éri víz!
Sajnos romlott a hallásom!! A fül mellől ( belülről ) lecsippentenek egy darabka bőrt és azzal!
Miért húzták két évig? Vagy Te nem akartad? Nekem amint begyógyult a műtét rögtön műtöttek!
Köszi,h írtál!
Két éve szenvedek a fülemmel,nem érheti víz...
Azt nem értem,hogy mivel"toldják" ki?
Hallásod nem romlott?
Szia!
Nekem januárban volt két éve a műtétem! Altatás nélkül csinálták. Nem éreztem semmit csak annyit, hogy matatnak a fülemnél. Kb. egy másfél órás volt a műtét. Nem veszélyes . Utána nagyon kell vigyázni. Nem érheti víz. De gondolom ezzel Te is tisztában vagy. Egyáltalán nem volt semmi fájdalmam. Pár nap után haza is engednek. A lényeg, hogy befogadja a szervezeted. De ezzel sem lesz gond szerintem.
Nekem egy elkezelt középfülgyulladás után megműtötték a fülem, de sajnos a dobhártya nem forrt össze ezért kellett plasztikázni!
Sziasztok!
Pár hét múlva dobhártya plasztikám lesz,minden érdekel ami ezzel kapcsolatos.Mennyi idő a műtét,veszélyes,mi várható?
Köszönöm!