Tudtok valami társkereső oldalt, ami jó és bevált? (beszélgetés)
Ott a Twoo, tele van nem létező felhasználókkal, a képeik külföldi oldalakról származnak a leírásuk meg vagy nincs vagy random generált.
Sajnos az ottani oldal üzemeltetők ebből szedik meg magukat, hogy elhitetik veled tetszel ennek vagy annak. Ez persze ne lohasszon le, mindenki úgy szép ahogy van. :)
Nem fizetsz nekik akkor jön az üzenet hogy egyből 11 új embernek tetszel, megint előfizetsz és kiderül hogy nem abból a nemből amiből te szeretnéd szóval az egész kamu volt hogy megint fizess..meg ilyen hogy 4 új ember van akinek tetszel, fizetsz aztán ezek hirtelen eltűnnek.
Lehet gondolkodni.
Sziasztok.
Én korában regeltem a clubsoul.hu egy nagy nulla senkinek nem ajánlon kamu az egész.A nők lapján láttam érdekes nőket. Az a lap már komolyabb megéri a fizetős dolog. (közöm nincs hozzá)
A randivonal is gyanús csupa jóról ír és senkinek nincs gyermeke 30-év felett, majdnem mindenki sportos és főiskolás. (hoppá)Csajok és pasikról most hallottam de majd minden kiderül.Üdv mindenkinek sok sikert.
Én meg elb*tam életem 2. legjobb fasziját! :((
Egy barom voltam. Ja az elsőt is...
A párom.hu, nők lapja és a randivonal elég normális oldal.
A teljesen ingyenes oldalak nem túl jók.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Tud esetleg valaki olyan oldalt vagy Facebook társkereső csoportot ajánlani, ahol az idős nők keresnek fiatal pasikat?
- Tudtok olyan internetes oldalt ahol Babaszépségverseny van?
- Nem tudtok valami olyan fogyasztó italport, amit lehet étkezések helyett is inni és bevált?
- Energetizáló tablettát, szert tudtok mondani ami már bevált nektek fáradság ellen? Olíat, ami nem káros az egészségre és nem tiltott!
- Milyen komoly társkereső oldalakat tudtok ajánlani és miket kerüljek?