Tudtok segíteni az IncrediMail 2.0 levelezőrendszer használatában? (tudásbázis)
Nekem is átvette a gmail fiók adatait egy működött is. Valahol olvastan, hogy ha rosszul állítom be , a másolatot is küldi, és hamar betelik a tárhely. Csak ezt nem tudom még, hogy ellenőrizzem, mert lehet, hogy ez a hiba. A kimenő leveleknél te mit írtál be? Hülye kérdés,de más a bejövő és más akimenő levelek kiszolgálója ? Meg lehet valahol néznni, hogy mennyi a szabad tárhely?
Köszi a segítséget :)
At emilcimednék Tulajdonságok- Kiszolgálónál az SMTP hez smpt.diginet.hu
Ez a kimenő levelek
Ha több emilcimed van akkor a POP3-nál , bejövő levelek kiszolgálója, az adott szolgáltató adatait kell beirni, ez megtalálható a szolgáltató oldalán
Pl. Gmail
ott IMAP van beállitva ,tehát a levelek maradnak a szerveren, csak a másolat jön le
POP3-hoz imap.gmail.com kell beirni
Nekem angol nyelvű van, de telepitésnél simán átvette az Outlook Express adatait mindenestöl
Kapok levelet minden nap, a hagyományos gmail fiókomban szerencsére bejönnek.
Én eredetileg semmit nem állítottam be csak elfogadtam a beugró ablakokat. Csak a kutyát választottam az inas helyett. Kiszolgáló bejelölést nem is kért.
Töröltem újra a kapott levélből és nem a leírás szerint telepítettem, a helyzet ugyanaz.
A magyar vagy az eredetit telepítetted ?
Az SMTP beállítást hogy kell megcsinálni, Diginetes vagyok,de nem csináltam új fiókot, amikor szolgáltatót váltottam (Vidanet volt).
Vagy nem jól értem a kiszolgálót ?
Biztos nem kapsz emilt
Amugy ellenőrizd
Tools-Identities
és ott a fiók beállitásoknál a POP3 beállitást, ez a bejövő levelek
Ha freemail, akkor pop3.freemail.hu , azt kell beállitani
és a
SMTP beállitásokat, ez a kimenő levelek kiszolgálója
SMTP meg a szolgáltatód beállitása
Megfogtál, nem tudom
Nyilván valamit elállitottál vagy elállitódott a rendszerben
DE
Van olyan menü
Tools-Select notifier
Lehet hogy a "No notifier" van jelölve
Ott ki lehet válaszatni mivel jelezzen ha emil jön
További ajánlott fórumok:
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Premium kenyérsütő használati utasítás, receptek. Tud valaki segíteni?
- Tudna valaki segíteni inhalátor használatával kapcsolatban?
- Vércukorszintmérő használatában tudna valaki segíteni?
- Hajdú zerowatt típusú mosógép használati utasítását keresem, sajnos az interneten sem találtam, tud segíteni valaki?
- Haylou ls02 okosóra használatában tud valaki segíteni?