Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Tudtok külföldi szívsebészetet ajánlani? fórum

Tudtok külföldi szívsebészetet ajánlani? (tudásbázis)

2013. ápr. 14. 15:44
London kornyeket v Sydney kornyeket ajanlom de nem volnek meg lepve ha maradna az itthoni orvosoknal hiszen a vilagon mindenutt elismertebbek mint a "kulfoldi" orvosok soxerencset igazan!
2013. ápr. 14. 15:35
Nos igazából azt mondták, hogy nagyon roncsolódva van a kis szíve, meg sajnos a tüdeje is, de ugye mint minden anya tenné, ő sem akar csak úgy belenyugodni.
10. 17aadc1082 (válaszként erre: 9. - Kristo_f)
2013. ápr. 14. 10:29
tudom. De azért elgondolkodtató, hogy miért mondtak le a babáról az orvosok. Nem szokásuk, ha egy csepp reményt is látnak.
9. kristo_f (válaszként erre: 7. - 17aadc1082)
2013. ápr. 14. 10:23

Nem.

Nem kötözködni akarok , de nem egy olyan kérdést dobnak fel sokszor, hogy semmi háttérinfo

8. kristo_f (válaszként erre: 1. - Csaken82)
2013. ápr. 14. 10:21

És egy lista

[link]

7. 17aadc1082 (válaszként erre: 6. - Kristo_f)
2013. ápr. 14. 10:18
De még mindig nem tudjuk, hogy miért mondtak le róla!
6. kristo_f (válaszként erre: 1. - Csaken82)
2013. ápr. 14. 10:07

Lemondtak??

Lemondtak és tanácsot sem adnak? De hisz átultetés , sőt az utóbbi időben műszivvel mászkálnak is.

A magyar szívsebészet, a gyermek is, világszinvonalú.

Milyen keresőszavakat használtál, hogy nem találtál?

"pediatric heart surgery hospital in europe"

Nem kevés találat, aztán ezt lehet variálni

2013. ápr. 14. 09:50
És nyilván nem mindegy, hogy mi a baja a kisfiúnak. Ahogy tudom azért itthon elég jó eséllyel gyógyítanak szívbetegségeket, még szívátültetés is van elég sok. Azért, ha az orvosok ennyire lemondtak róla, igen komoly lehet a dolog :(((
4. 17aadc1082 (válaszként erre: 3. - Csaken82)
2013. ápr. 14. 09:48
Hát, nem is fog. Így nem lehet csinálni. Kérdezze meg az orvosokat ott, ahol a kisfiú van. Ha ott nem tudják, hívja fel a többi klinikát, kérjen ott tanácsot!
2013. ápr. 14. 09:39
Igazából mindent én sem tudok és azt sem tudom ez hogyan működik, csak megkért, hogy nézzek utána, mert ő nem igen van gépközelben, mert ugye Pestre jár a kisfiúhoz. De akárhogy írom keresőbe semmit nem ad ki .
2013. ápr. 14. 09:29

Hát, nem hinném, hogy ez a jó módszer arra, hogy kórházat találjatok!

Az orvosok nem ajánlottak külföldi intézményt? Mert mondhatom én, hogy mondjuk az egyik berlini kórház jó lenne, ha pl azt a tipusú betegséget mégsem kezelik ott sem.

2013. ápr. 14. 08:28
Egy barátnőm pár hónapos kisfia nagyon beteg, veleszületett szívbetegsége van. Sajnos itt Magyarországon lemondtak a kicsi fiúról, ugye , mint minden Anya ő is utolsó lehelletével is küzd és most külföldön szeretne próbálkozni, mivel ő naponta a kisfiú mellett van engem kért meg a korház keresésre, ebben kérném segítségeteket. Előre is nagyon megköszönöm.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook