Tüdőrákkal meddig lehet élni? (beszélgetés)
Lehet benne valami. De ez így annyira nagyon etikátlan!!!
(Arra csak zárójelben merek gondolni, hogy ezért a gondoskodásért elvárták-e a borítékot ... 😳🤔)
Döbbenettel olvasom a soraidat. Soha nem hallottam vagy tapasztaltam még, hogy állami kórházban ilyen "terápiát" alkalmaztak volna, se roborálás, se egyéb címszóval sem.
Sajnálom :(
Igen, igen! Ezt jelenti, feltáplálást,
energiadús, vitaminokban, ásványi anyagokban és fehérjékben bővelkedő élelmiszerek segítségével, akár szájon át, akár parenterális táplálással (tehát az emésztő rendszert megkerülve), de semmiképpen nem pénzes lehúzós vitamin túladagolást.
Ja, értem. A roborálást nem ilyen jelentésben szoktuk használni.
Amúgy, amiről írsz, az meg se fordult a fejemben ötlet szintjén, hiszen ezeket a vitamininjekció "kúrákat" magánklinikákon alkalmazzák, jó pénzért, tehát eleve ellenérzést keltenek bennem.
Az is tudvalevő, hogy a C vitamin vízben oldódik, nem raktározódik, a vizelettel kiürül a szervezetből, ami nem hasznosul rögtön.
A B vitaminokról jelentek meg cikkek, hogy nagy dózisban felgyorsítják a sejtosztódást. Érdemes utána olvasni.
Ezt hogy érted?
Ne egyen energiadús, vitaminokban, ásványi anyagokban és fehérjékben bővelkedő élelmiszereket?
A kor is számít.Idős embernél a rák is lassabban terjed.
Nagyapámnak elég komoly melanomája volt, és vagy 5-6 evet élt utána, és nem abban halt meg 86 évesen.Negyvenes ismerősünket meg néhány éve rövid idő alatt elvitte a melanóma agyi áttéttel.
Persze van mindenféle, de senkinek, egészségesnek sincs megírva, hogy meddig ál. Lehet itt ülök, és egy perc múlva, szívrohamban meghalok.
Sokat számít minden betegnek a bátorítás, a szeretet, a remény.
A kissejtes tüdőrákkal rövidebb ideig, a nagysejtessel gyógyulhat is valaki. De olvastam olyanról is , aki kissejtes volt és a rászabott kezeléssel gyógyult lett.
Attól is függ, kinek mikor fedezik fel, és igaz sokan mondják, hogy gondolattal nem lehet gyógyulni, de a pozitív hozzáállás javíthat az állapoton. Hála az égnek, sokan vannak, akiről azt mondják semmi esélye, de köszönik jól vannak, akár túl a bűvös 5 éves cikluson is.
Sok mindentől függ.
Apukám, igaz áttétei voltak még három szerven, az első tünettől, ami a derékfájás volt, csak 3 hónapig élt.
Nagyon sok mindentől függ. Milyen stádium, műthető, áttétes. Ezek mind, mind nagyon befolyásolják.
A bátyámat 5 évvel ezelőtt műtötték, kapott sugarat, kemót. Azóta is köszöni de jól el van.
Viszont a sógoromnak agyi áttétes tüdőrákja van, műthetetlen és már nagyon rossz állapotban van. Napok kérdése.
Szóval sok mindentől függ.
További ajánlott fórumok:
- Utálom a simogatást, érintést, állandó ölelgetést. Meddig lehet így élni?
- Meddig lehet élni egy bizalom nélküli kapcsolatban?
- Meddig lehet így egy házasságban élni?
- Auchanban meddig lehet kicserélni a számomra szükségtelen ajándékot?
- Kinél, hol, meddig, hogyan lehet visszaigényelni a vizitdíjat?
- Mik a rosszindulatú tüdődaganat tünetei? Meddig lehet vele élni?