Kinél, hol, meddig, hogyan lehet visszaigényelni a vizitdíjat? (tudásbázis)
20 db után lehet visszaigényelni, mindenféle papír kitöltése után. Nem összesen 20 db-ot kell összeszedni, henem minden szakrendelésről 20-at. Pl. háziorvos 20 db, fogászat 20 db, nőgyógyászat 20 db stb...
De szerintem már nem foglalkoznak vele ....
Ma voltam vérvételen, ki volt téve egy tájékoztató. A kórházi napidíjat nem lehet visszaigényleni (pedig erről is szó volt eredetileg). Nem is értem, miért nem lepődtem meg.
A tavalyiakat tényleg február végéig lehet bevinni vagy beküldeni a jegyzőnek, vinni kell az összes nyugtát. Hogy a pénzt hogy juttatják vissza, arról nem volt szó.
Ó. köszönöm, ez nagyon fontos, akkor még van egy hónapom itt helyben utánaérdeklődni!
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!
tudtommal jan.1-től dec.31-ig számít - tehát az ideieket már nem csaphatod hozzá..
Én rádióban hallottam (sztem még decemberben), hogy nagyon kevesen igényelték vissza, de aki igen, annak kifizették..
szerintem hívd fel a háziorvosod, hogy segítsen ebben az ügyben elindulnod valamerre! (reméljük, ő ismeri a rendszert!;))
A nyugtákat vigyem be az önkormányzathoz? És leginkább az érdekelne, hogy meddig fogadják el a tavalyiakat és mikor kezdődik az "újraszámlálás", január 1-től vajon? Vagy a mostaniakat még a tavalyival egybeszámolják?
Én sem nagyon hallottam még visszafizetett vizitdíjakról, így szintén kissé szkeptikus vagyok. De inkább ne legyen igazunk!
És köszönöm a gyors választ!
További ajánlott fórumok:
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- SZJA Életbiztosítás rész visszaigénylése lehetséges?
- Repulout kozben, atszallasnal baleset erte kisfiamat.Tudja valaki, hogy az ellatas koltsegeit honnan es hogyan lehet visszaigenyelni?
- Hol lehet visszaigényelni az önerőből finanszírozott temetkezési költséget?
- Mennyi adót lehet visszaigényelni?Beleszámít az életbizt. után visszajáró?
- Családi adókedvezményt utólag hogyan lehet visszaigénylni?