Tüdő CT leletért minden esetben személyesen kell bemenni? (tudásbázis kérdés)
Szupcsi!
🌹
Mindenkinek köszönöm a biztatást, drukkolást, együttérzést.
"B" kategóriás lettem :-), ami azt jelenti, hogy 3 hónap múlva kontroll, és azt mondták menjek vissza a beutaló orvoshoz.
Konkrétan így mondták, hogy menj be, vagy hívtak, hogy bemehetsz érte, mert elkészült?
Régen egyszer engem a tüdőszűrőbe rendeltek be sürgősen, csak munkaalkalmassági vizsgálat volt.
Mindent elképzeltem.
Kiderült, hogy tüdőgyulladásom volt.
Ne gondolj mindjárt a legrosszabbra.
Drukkolok, és részvétem a kiskutya miatt :(
Ne aggódj!
Még 28 évvel ezelőtt a gyerekemet is kivizsgálták az apja betegsége miatt és azt mondták, hogy csak akkor küldenek levelet, ha gond van. Küldték a levelet, ahogy megláttam majd nem agyvérzést kaptam, de csak annyit írtak, hogy örömmel értesítik a kedves szülőket, hogy minden rendben van:D
Tehát, nyugi!
De azért írd majd meg, hogy miért hívtak be!
Szorítok, hogy jó híreket kapj.
Elektromos cigit próbáltad?
Betonszofis édesanyám egyik napról a másikra letette a villanycigivel a büdöset.
Megértem, hogy aggódsz. Sajnos, mindnyájan ilyenek vagyunk, rögtön a legrosszabbat vizionáljuk. Remélem, hogy nem lesz semmi baj. Drukkolok!
Ha van kedved, majd írd meg, hogy mi történt.
Cigit mérsékeld :)
Semmilyen eredményt nem közölhetnek telefonon. Negatív eredményt sem. A lelet elbírálása kezelő-(beküldő) orvos feladata.
Ne aggódj, lehet, hogy csak postaköltség-takarékosság miatt nem küldik ki. Ennyi idő alatt rengeteg eredmény született, olcsóbb egy telefonhívás.
Miért kérték a vizsgálatot?
Az attól függ , hol élsz.
Debrecenben nem volt szó postázásról, mindenkinek be kellett menni érte, másnap már kész volt.
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Szavak - személyes névmásokkal!
- Álláskeresés: érdemes személyesen bemenni a boltba?
- Hogy tudok adókártyát csináltatni a fiamnak? Mindenképpen személyesen kell bemenni az APEH-hoz, vagy esetleg lehet interneten keresztül is .
- Tudja valaki, hogyan lehet internet-en keresztül banki utalást intézni? Regisztrálni kell vagy személyesen bemenni a bankfiókba?
- A MÁK-nál személyesen be tudom jelenteni, hogy megváltozott a bankszámlaszámom vagy mindenképp kell levelet írni nekik?