Tudnátok segíteni?Google kereső programja "eltűnt"...Hiába próbálok bármit keresni, nem jelenik meg... (tudásbázis)
Nem akartam mégegy fórumot nyitni a google-ról ezért itt teszem fel a kérdést:
Ti is találkoztatok azzal a jelenséggel, hogy kerestek képeket a googleban és nem mindegyik jelenik meg?
Mondhatni foghíjas. Vajon miért lehet ez?
De pl. a párom laptopján megjelennek a képek, vagy ha mégsem, ott nem foghíjas...
szia, Veronika, leírnád, hogy milyen böngészőt használsz? Internet Explorerben a blokkolási lista az Eszközök, Internetbeállítások, Biztonság fül, és ott a behajtani tilosos tábla, "Tilott helyekben" van.
így néz ki, egyszer kattints a Tiltott helyekre, aztán a Helyek nevű gombira, és nézd meg, hogy ott van-e a google.
Ha Firefoxot vagy Google Chrome-ot vagy Operát használsz, mást kell nézzünk.
Még valamit próbálj ki: start menü, futtatás, írd hogy cmd és nyomd meg az entert. feljön egy fekete ablak. írd be, hogy ping google.com, és lécci másold ide, mit válaszol (mindent). köszi!
hosszú volt, de egyből sikerült, ámde kérik azt a valamelyik számot bebill. majd utána ügyint. kéri az ötjegyű kód 3.4.5. jegyét :D
mondom ezt már párszor eljátszották velem de sose szoktam megjegyezni, inkább mindig újat gyártunk, úgyhogy kezdhetjük. erre azt mondja, hogy ez az utolsó ilyen lehetőségem, legközelebb személyesen tudom csak intézni :O
Jaaaaaj, még nézni is rossz ezt a számot. :-( Majd fél órát nyomkodta a párocskám a gombokat...
haeztakarja, nyomjamegaz 1. gombot...
haezt éseztakarja...nyomja mega 2. gombot... :-O
nekem szerencsém van, mert aki itt felénk járkál t-home-os ember, a keresztanyám jószomszédja, és nagyon készséges, habár még csak a szomszéd látogatása kapcsán akadtunk össze.
jut eszembe az egyik telefon süket, szóval holnap (újra) 1412 :)
mivel ma már beszéltem velük mert nem küldtek számlát, és ilyenkorra már fizetni szokott kelleni
Azt írja ki a rendszer, hogy:
Oldalbetöltési hiba
Kapcsolat megszakítva.
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
A hálózati kapcsolat megszakadt a kapcsolatfelvétel közben. Próbálja meg újra.
További ajánlott fórumok:
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?
- A DHEA nevű táplálékkiegészítő segített valakinek abban, hogy lombibébi programja sikeres lett?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Facebookról kitörölt beszélgetést vissza tudnak-e keresni valahogyan és ha igen, akkor ki tud ebben segíteni?
- Sziasztok.Tudna valaki segiteni nekem 1 régi automata mosógép programjával kapcsolatban? THOMSON EXCEL 11X a neve, a mosóprogramok ideje?