Tudnátok mondani egy jó képszerkesztő progit?Nekem a picasa van de nagyon rossz a zene szaggat, élvezhetetlen.Vagy valamit rosszul állitok b (tudásbázis)
6. Basset
2010. szept. 2. 21:28
Csak azt tudnám, mi a picsának kever be ezer éves topicokat, amit már a kutya se néz... wazze... :S
5. Basset
2010. szept. 2. 21:27
Nekem a windows movie maker jött be. Én azt szeretem.
4. *NIKCSO*
2010. jan. 8. 17:09
ACDSYSTEM, azt hiszem ez a neve.. rengeteg ideig ezt a képszerkesztőt használtam, egyszerűen szuper volt, csak sajnos vírusos lett a gép, le kellett mindent törölnöm, és utána már nem találtam meg ezt a szerkesztőt sem.. de ha te tudod honnan kell letölteni, akkor mindenképp próbáld ezt is ki, nagyon jóó:)
3. 3aa0d1b936
2010. jan. 8. 16:54
Megpróbálom holnap újra hátha akkor sikerül.
2. 3aa0d1b936
2010. jan. 8. 16:52
kiválasztottam
majd elinditottam a lejátszást.Szaggat.
1. 3aa0d1b936
2010. jan. 8. 16:44
Tudnátok mondani egy jó képszerkesztő progit?Nekem a picasa van de nagyon rossz a zene szaggat, élvezhetetlen.Vagy valamit rosszul állitok b
További ajánlott fórumok:
- Milyen progit használjak képszerkesztésre?
- Ez már túlzás és élvezhetetlen hőség!!! Idősek, kutyák,...
- Tud valaki olyan képszerkesztőt ahol a képet fel kell tölteni és akár újság címlapra is teheti a képét?
- Tudtok olyan képszerkesztő programot amivel lekicsinyíthetem a képeket olyan méretre amilyenre én akarom?
- Van olyan képszerkesztő program vagy oldal, ahol több képet tudok feltölteni egy lesz belőle?
- Tudtok nekem mondani egy normális képszerkesztő programot?