Tudna valaki valamilyen hasznos hagymaaprítót ajánlani? (tudásbázis)
szia, felejtsd el az elektromos kütyüket. ráadásul drágák is. én ajánlom neked a V gyalut, gyönyörüen feltudod apritani vele nem csak a hagymát, hanem répát, krumplit stb. ára kb 1700 ft. piacon megtudod vásárolni. én ezzel a V gyaluval szezonban 30 kg hagymát gyalultam le, szép kockák lettek aprók , nagyon guszta. és lezacskóztam kis adagokba, és beraktam a fagyasztóba. télen már nem is kell pucolni, csak veszem ki a ládából. a láda kis áramot fogyaszt, de ugyis megy mivel más is van benne. a hagyma meg nem rohad.
maci
HAgyma nagyságától függ, de általában belenegyedelem, és akkor szép, egyforma kicsire vágja.
ill. nem szabad megtömni nagyon. (egy aprítót már tönkre tettem így:(()
botmixer aprító része, kb 10 mp:)
nekem bevált.
Sziasztok!
Szeretek főzni, de a hagyma apróra vágása nem a kedvenc időtöltésem.
Tud valaki valamilyen jó kis, tényleg hasznos hagymaaprítót ajánlani???
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?
- Van valamilyen magyarázat a rossz alvó pici gyerekekre, hogy mitől nem tudnak ébredés nélkül végigaludni egy fél éjszakát?
- Megtudná valaki mondani mi kell a vállalkozói engedélyhez?Van-e valamilyen kikötés stb? Előre is köszi!
- A húgomék az osztályfőnöküket szeretnék búcsúztatni, és dalt keresnek, tudnátok valamilyen dalt javasolni?
- Futómuskátliaim betetvesedtek. Tudna rá valaki valamilyen jó szert, ami rendbehozná?
- Hogy tudnám visszamondani a repülőjegyet és ennek van-e valamilyen költsége?