Tudna valaki holnap éjszakára egy kiadó szobát(2fő) ajánlani Vonyarcvashegyen? (tudásbázis)
Én is elkéstem a válasszal.
Két éve mi is voltunk, az utazásiroda ajánlotta, de minden utcában ki volt írva több házra, hogy szoba kiadó!
Helló!
Én V.vashegyen éltem...
Bárhol találsz kiadó házat is ebben az időszakban.Nem akarok reklámozni, de ha a falu (mert falu)elején bementek a biro toursba, ott tudnak segíteni.Nagyon kedvesek és segítőkészek.
A kempingtől kb 10 perc gyalog a strand, és sétányon végig lehet menni.A kemping mellett az a domb a Szent Mihály domb.Valóban gyönyörű és egyedi a környéken.Nekünk az esküvőnk is ebben a kápolnában volt.Most július 21-25-ig borosforgatag van!!!
Igen, ez az, a Lidó strand! :)
Nem tudom milyen messze van - talán 3-4 km, mert a kemping a város szélén van (talán egy kicsit a várost el is hagyva.)
A kempingben van bicikli-kölcsönző is, és onnan kerékpárúton is klasszul megközelíthető a város.
Vonyarcvashegy oldalán mindent megtalálsz, ami csak érdekel! :o)
Igazából semmi különös. Egy nagy vízparti terület, rajta kis faházak tömkelege, egy kis bolt, egy étterem, internet-szoba.
Hátha az egyik házikó éppen szabad lenne...
A kempinghez tartozó parton is lehet fürdeni, de az inkább nádasos, beljebb kell menni a strandoláshoz, így fürdésre inkább a közeli fizetős partot ajánlanám.
Amúgy ha a kemping bejárata mellet felmentek egy kis "hegyre" vagy "dombra" vagy mire, ennek a tetején van egy kis kápolna, gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Egy fél napot is el lehet nézelődni a tetőről... :o)
További ajánlott fórumok:
- Véleményetek szerint éjszakára mi a legjobb?Betét vagy tampon?
- Mikor tegyük a saját szobájába a gyereket éjszakára?
- Így ősszel melyik vidéki városba vagy fürdővárosba érdemes elutazni 2 éjszakára?
- Mibe öltöztetitek a 4 hónapos (körüli) babát éjszakára?
- Pelus éjszakára
- Debrecenben, vagy környékén keresek kiadó szobát 1 éjszakára