Tudna valaki belföldön bevált vizpartos nyaralóhelyet ajánlani? (tudásbázis)
Gondiltam megosztom mindenkivel:
Vegul cserkeszollon vtunk..jol ereztuk magunkat,jok a kajaldak...a strand is egesz jo..de a legjobb az ovosasoknak kitalalt kresz park ,meg fenykepes jogsija is lett a kisfiamnak:)
Akkor ismerősöm mindig a velencei tohoz jar. Nagyon szereti. A Tisza holtagainal is van fürdésre kialakított to.sajnos nemtom hol pontosan mert szinten kicsi voltam mikor voltunk. De lehet érdemes lenne rákeresni.
Ami még meno es ismert felénk a Mályi es nyekladhazi tavak Miskolc mellett kb 10-15km.re. Biztos van kiadó nyaraló. Közel van Miskolc.rengeteg látnivalóval.lillafured, barlangok, diósgyőri var, kellemes sétáló utcával.
Szia. Noha balaton de északi part? Revfulopot tudom ajánlani.nem olyan draga mint a deli part. Vagy az eszki parton biztos van mas kellemes telepules ami nem olyan draga. Vagy ami olcso-nekem legalabbis: Mezőkövesd. Ott gyogyvizes medencék es rendes medence is van. De kinek mi az olcso?
Nekem Mezőkövesd nagyon tetszett. Júliusban voltunk két eve es nem volt tömegnyomor a strandon.
Akkor Bogács is kellemes es olcso. Amikor kicsi voltam szulokel nyaraltunk ott. Pancsoltunk, kirándultunk.nagyon élveztem. Felnott fejjel meg a borpincek es a taj, a nyugalom ragadott meg. :)
Ez igaz:)
Szivesen varok meg tovabbi bevalt otleteket is:)
Utanna nezek minden otletnek koszi:)
Magam reszerol a termeszetes vizek partjan allok,de egy jo strandot se vetek meg:)
Igen en is igy gondolkodom,hogy hatha igy masra tobb jutna,es igen a tomegnyomort se birom!
Az nem pihenes sztem
Épp ma reggel volt erről szó a Mokkában, hogy egyre csökken a szabad strandok száma, mert az önkormányzatok nem tudják finanszírozni a fenntartását.
Én inkább megyek kevésbé felkapott helyekre, ahol több mindenre jut a pénzemből, mint szűkölködjek a Balaton parton, a piszkos, felvert iszapos vízbe meg bemenni sincs kedvem.
Szia!
Vízpart kell vagy elég a strand is? Egyébként Szarvas például nagyon klassz hely, ott a Körös, Víziszínpad remek előadásokkal, lehet hajókázni, stb.
Mivel Kelet-Magyarország, ezért olcsóbb, mint a Dunántúl vagy a Balaton.
Vagy Kerekdomb - a Tisza mellett, nagyszerű strand van ott (termálvizes), kicsiknek medencével. Vannak szálláslehetőségek az olcsótól a kicsit drágábbig, árban-minőségben változatosan (kemping, faház, nyaraló, stb.).
Vagy ugyanott Tiszakécske, remek stranddal, és nem drága, szálláslehetőségek is vannak.
Szóval szerintem a keleti országrész is gyönyörű és jóval olcsóbb, kevésbé zsúfolt, mint a nyugati.
3 eves kisgyerekkel bevalt nyaralohelyeket varnek,sajat jo tapasztalataitok alapjan...sajnis a ferjem pont foszezonra kapott szabit,igy a balcsi kicsit draga lenne.Hatha tudtok vmit ajanlani amit en nem ismerek es ugyanolyan jo mint a balcsi csak olcsobb:)
Koszi elore is;)
További ajánlott fórumok:
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- Hol vannak bababarát / gyermekbarát nyaralóhelyek a Balatonnál?
- Ti hova mennétek belföldön nyaralni, kirándulni pár napra? Ha tudtok konkrét szép helyeket ajánlani...?
- Hova mennél belföldön egy hétvégére?
- Hová menjünk belföldön nyaralni?
- Végre itt a nyár! Nyaralás, szállásfoglalás belföldön vagy külföldön?