Tudja valaki mitől lehet, hogy a letöltéseimet nem játsza le semelyik médialejátszóm sem? (tudásbázis kérdés)
van vlc-m, azzal próbálkoztam, csak jött ez a hibaüzenet: A VLC nem ismerte fel a bemenet formátumát:
A(z) „file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/D okumentumok/Let%C3%B6lt%C3%A9sek/GossipGirlS04E03” formátuma nem ismerhető fel. A részletekért nézze meg a naplót.
Szia Nikcso ! Barednek igaza van, telepítsd a VLC
megia playert.Én is ezt használom évek óta.Az egyik
legtöbb file formátumot ismerő lejátszó(közel 300)
de egyéb kiváló tulajdonságai, képességei is vannak.
szia
a vezérlőpult, programok telepítése és törlése listában hány codec van feltelepítve a gépen? és mik azok? légyszi az egész listát nézd át, és mindent írj le, aminek a nevében benne van a "codec"...
ezenkívül próbáld meg a bsplayer nevű programot telepíteni, az egy elég jó lejátszó, aztán meglátjuk.
vlc...
bármit lejátszik..
Szóval, ha telepítetted, a CCCP-vel már nem kell csinálnod semmit, csak majd időnként letölteni a frissebb verziót (ha van).
Aztán a média fáljra jobb klikk, és ott lesz vastag betűkkel, hogy társítás, ha arra rámész kiválasztod a lejátszóprogramot (én filmekhez a Media player Home Cinema-t használom).
Letöltés, telepítés, és elvileg mennie kell mindennek, mint a karikacsapás :)
Ha pedig más a gond, akkor a hibaüzenet önmagában elégtelen információ.
Akkor töltsd le. Írd be Google-be, és ki fogja dobni.
Amúgy az sem jó ha túl sok multimédia lejátszó prog van a gépen. A windows egyszerűen összezavarodik, szóval javaslom társítással indítsd majd el a lejátszanivalót.
Szia!
Van a gépeden Combined Community Codec Pack?
A VLC nem ismerte fel a bemenet formátumát:
A(z) „file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Let%C3%B6lt%C3%A9sek/GossipGirlS04E03” formátuma nem ismerhető fel. A részletekért nézze meg a naplót.--> ezt írja ki..
További ajánlott fórumok:
- Fotók letöltése telefonról
- Számítógép telepítése - letöltések
- Tudtok valamit az INGYENES Jamba-s letöltésekről?
- Bővítmények biztonságos letöltése, de hogyan?
- Miért írja ki a gép: A kapcsolat alaphelyzetbe állt. A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben?
- A Windows Media Player letöltése elindul, de lassulni kezd, majd meg is áll. Mit tehetnék ellene?