Tudja valaki milyen sminkkészletet érdemes venni? (tudásbázis kérdés)
a legjobb sminklemosó?olíva olaj!
ajánlom az angol tudóknak a youtube-on Michelle Phan blogját,nagyon jól tud sminkelni is,és nagyon sok házi praktikát tud!van ott száraz bőrre is tippje,talán a tojás,vagy a pezsgő,vagy a paradicsom?már nem emlékszem,de úgy tudom a száraz bőrre az olíva olaj is jó!a lényeg,hogy a természetes olcsóbb is,és mivel természetes,kevesebb a rizikófaktora.
Minőségit használj, érdemes. Clinique, Estée Lauder. Menj be egy szakboltba, szívesen segítenek. Sokszor bőranalízis is van, még fizetni sem kell érte.
Nekem lemosóban az Olay és a Botlux vált be,igaz az utóbbi nagyon drága.
én lemosom az arcom arctisztítóval,ami hidratál is,utána esetleg nivea krém,oda ahol tudom h száraz szokott lenni(áll,orr,szájkörül),rá folyékony alapozó(vékonyan),aztán szemhéjfesték,spirál,szájfény.Szempillagöndörítő is szerintem egy jó kis kellék a sminkcuccban,próbáljátok ki:)ha göndörítő után teszitek fel a spirált,sokkal szebb lesz:)
sminkcucc: pirosító ecset,fülpiszkáló,kis ecsetek,szemhéjfesték,spirál,alapozó,szájfény v labello.Szerintem elég ennyi.Az már más,hogy kinek hányszínű a festéke:)
Nagyon köszönöm mindenkinek.
Majd még jövök.
Puszi
spirál, ceruza, héj festék vagy tus, szájfény vagy rúzs, alapozó de ha nem tud az ember bánni vele akkor púder, sminklemosó , vagy arclemosó (a sima)
de ha arra gondolsz hogy a táskába mi az amit minden alkalommal vinned kell magaddakl akkor : kistükör, rúzs, szemhéjtus vagy festék púder)
Milyen hidratálót tudtok ajánlani?
Én egy csomót kipróbáltam, mert nagyon száraz a bőröm, de egyik sem vált be igazán...
agis említette a sminkszivacsot..
én is használok, nagyon jó dolog, csak arra vigyázz, hogy tartsd tisztán, különben elszaporodnak a bacik rajta....
Akkor egy jo minosegu hidratalo, egy alapozo, fixalo puder, es a szemed szinehez illo szemhejfestekek. Nekem kek szemem van, es van capuccino, ocean es eper arnyalatu szemfestekem.
Fekete szemceruza, szempillaspiral, pirosito, nyarra bronzosito.
Meg egy jo sminkszivacs, egy ecset es nehany fulpiszkalo kell egy szep smink elkeszitesehez :D
Ruzs, vagy szajfeny. Nekem szajceruzam nincs, valahogy soha nem ereztem szukseget, de bizonyos kor felett szoktak ajanlani, mert fixalja a szaj szelen a ruzst, hogy ne "szaladjon" fel a rancokba.
nálam kis kiszerelsű krém is kell, mert különben csak foltosan megy fel az alapozóm:-((
a bőröm t-vonalban zsíros, a többi részen meg hámlik:-(
alapozó, púder, pirosító, korrektor, szemöldkceruza/por, szemhéjceruza/tus, szemhéjpúder, applikátor/ecset, kontúrceruza, rúzs, szájfény, pillaspirál, fülpiszkáló, zsebkendő, sminklemosó, vattakorong.
És ezek variációi, ha sminkelni szeretnél, úgy igazából.
Ha nem igazából, csak épphogy, akkor szájfény, spirál, púder.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki hol lehet Szavo penészgátlót venni?
- Tudja valaki, hol lehet igazi gyermekgitárt venni (hangszerbolton kívül)?
- Megtakarított pénzemet szeretném megtisztíttatni, illetve hallottam, hogy vannak, akik le tudják a rontást róla venni. Ismer valaki ilyent?
- Tudja valaki hol, milyen üzletekben lehet Cipzár cimborát venni?
- Tudja valaki hol lehet venni kapcsos tortaformát?
- Tudja valaki hol lehet napelemes ruhaszárítót venni?