Tudja valaki, hogyan kell a Windows Movie Maker segítségével képekből klippet készíteni? (tudásbázis)
3. herengtimea
2008. okt. 28. 16:13
és ennek a Windows M.M-nek a letoltése ingyen van?
2. 0260f21e84
2008. okt. 24. 16:46
Latom, meg nem erkezett valasz. En csinaltam mar, de nemtom, el tudom-e mondani.
Eloszor a kepeket, vagy ha akarsz zenet, azt kell importalni. Alulra be tudod egyenkent is rakni a kepeket, meg van automatikus rendezes is. A kepek kozott az atmenetet (hogy forogjon, attunjon, stb) az Effektek alatt talalod, baloldalon, fenn. (azt nm tudom, hogy hivjak) Az effektekkel is lehet jatszani. A kepek alatt van egy vonalzofeleseg, ott tudod ellenorizni, modositani az idot, hogy ritmusra perduljenek a kepek. enteni majd ne felejtsd el!
Nem nehez, jatszai kell vele egy kicsit.
1. otis
2008. okt. 24. 15:31
Tudja valaki, hogyan kell a Windows Movie Maker segítségével képekből klippet készíteni?
További ajánlott fórumok:
- Beszkennelt fényképekből szeretnék albumot készíteni, és cd-re menteni, milyen programmal, hogyan kezdjek hozzá?
- Hol és hogy lehet képekből összevágott videót készíteni aláfestő zenével?
- Bescannelt jpeg képekből hogyan tudok a legegyszerűbben pdf formátumot készíteni?
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Hogyan tudnék képekből videót készíteni, ami alatt menne egy zene?
- Zenés videót képekből hogyan tudok készíteni?