Tudja valaki hogyan kell a műkörömbe a szalvétát beleépíteni? (tudásbázis)
Szia én műkörmös vagyok és mindig használok szalvétát de én nem így szoktam a szalvétát beépíteni.
Az már igaz hogy a szalvéta legfelső rétegét kell használni de nem kell semmi féle ragasztó hozzá hogy bele tudjam tenni a körömbe simán beletapad a zselébe azt meg kell kötettni és mehetre az utolsó réteg ügyelve a c ívre
A szalvéta legfelső rétegét kell csak használni erre a célra (a 3 réteg közül), és egy speciális ragasztólakkal kell felvinni a felületre, ami száradás után átlátszó lesz, és egy kis fényt is ad a kész "műnek". Hogy ez használható-e műkörömbe való beépítéshez, azt nem tudom, de elképzelhető. Pepecsnek pepecs az biztos. Körbevághatod is a mintát, de ha nem akar az ember nagyon erős kontraszot amit az olló okoz, akkor érdemesebb inkább tépkedni. Akkor vágd/tépd ki a mintát, mielőtt szétszeded a szalvétát. Ha bővebbet szeretnél erről tudni, írj privit, csináltam erről (és sok más technikáról) egy site-ot, csak ugye ez reklám lenne...
sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Nalatok is vinni kel az óvodaba szalvétat, Wc papirt, színest, rajzlapot, stb.?
- A szalvétatechnikával készült virágcserépről a víz lemossa a mintát?
- Budapesten hol vehetnék egyszínű kék szalvétát?
- Hogyan lehet aszalvetatechnikanal minel simabban raragasztani a keretre a szalvetat?(nekem altalaban nem sikerul, csak gyurottre...)
- Découpage- magyarosan dekupázs vagy szalvétatechnika
- Hogy kell a szalvétatechnikával képet csinálni?