Tudja valaki, hogy hol kell intézni a babára gyest meg a családit, ha megváltozik a vezetékneve? (tudásbázis kérdés)
5. evabeta
2011. jan. 10. 13:50
Köszönöm szépen a válaszokat.
4. bf91284513
2011. jan. 10. 13:43
Bemész a mákhoz és ott adnak egy papairt ,kitöltöd és kész.
3. Danica16
2011. jan. 10. 13:29
Szerintem ugyanúgy a MÁK-nál, mint igénybejelentéskor, valószínűleg kelleni fog az új papírja, amivel igazolod a változást.
2. katus3
2011. jan. 10. 13:29
Ha már megigényelted rá,akkor ott,ahol igényelted. Lefénymásolod az új papírokat,meg még esetleg a sajátodat is, és írsz nekik egy levelet,amit ajánlottan adj fel.
1. evabeta
2011. jan. 10. 13:26
Sziasztok . Tud nekem valaki segíteni abban, hogy hol kell intézni a babár gyest meg a családit ha megváltozik a vezetékneve.
További ajánlott fórumok:
- Kereszteljük el! Adott névhez párosíts egy általad hozzáillő keresztnevet és utána írj egy létező magyar vezetéknevet!
- Hol, és hogy kell intézni, hogy a gyermek mindkét szülő vezetéknevét kaphassa, ha a szülők nem házasok?
- Ha megváltozik a számlaszámom, amire a családit folyósították, elég telefonon bejelenteni az újat vagy ki kell tölteni egy nyomtatványt?
- Hogyan tudom megváltoztatni a vezetéknevem?
- Ha új számlaszámra szeretném kérni a gyest és családit, azt csak személyesen lehet intézni, vagy levélben is?
- Ki tudja megmondani nekem hol kell intézni Debrecenben a családi pótlékot? Megváltozott a bankszámlaszámom, szeretném bejelenteni.