Tudja valaki hogy és hol lehet önkormányzati lakást igényelni? (tudásbázis kérdés)
Egy közeli rokonom kapott így lakást,és gyönyörű,a lakás is és a környék is...
Nem örökbe kapják!
Először 1 évre és fizetni kell bérleti díjat havonta,amit a család fizetéséhez igazítanak,persze a rezsi számlákat is mindig, időre fel kell adni!
Remélem segítettem....
Helló!!
Úgy kell igényelni,hogy bemész az önkormányzathoz,kitöltesz egy lapot,azon feltünteted anyagi helyzeted stb..
Leírod miért kell a lakás,aztán benyújtod,oda ahonnan kikérted,kellenek majd okmányok,esetleg bérleti szereződés,ha van,munkáltatói igazolás,gyerek esetében a Máktól ki kell kérni a családi pótlékról,gyesről az igazolást és ezekkel kell visszamenni,de azon a LAPON úgy is rajta lesz mit kell vinned magaddal benyújtáskor,az szerint csináld!
De évekig is eltarthat mire kapsz lakást,de erre sincs garancia,mert ha van sűrgősebb eset azt mindig eléd veszik,mert pontozással megy legalább is nálunk,sok sikert!!!
Remélem segítettem,valamit!
További ajánlott fórumok:
- Tudja vki. hogy, melyik önkormányzattól lehet kikérni a gyerek adókártyáját? (Bonyolult, leírom)
- Meg tudja nekem valaki mondani, hogy az elveszített halotti anyakönyvi kivonatról másodlatot melyik önkormányzat állít ki?
- Hogy kell önkormányzati lakást igényelni?Mik a feltételei?Bérlés érdekel.
- A nyíregyházi önkormányzatnál lehet igényelni szülési támogatást? Ha igen, mekkora összeg és milyen feltételek mellett igényelhető?
- Milyen családi segélyeket lehet igényelni az önkormányzatoknál?
- Milyen feltételekkel és hogyan tudnék MIK-es lakást igényelni Miskolcon?