Tudja valaki, hogy a Maschke táblázat szerinti 30%-os látásélesség csökkenés hány %-os egészségkárosodásnak felel meg? (tudásbázis kérdés)
4. 9cf0020815
2011. ápr. 17. 13:10
Nem! Kérdezz meg optikust,vagy a szemészt!:-)
3. Ncilány
2011. jan. 18. 11:37
Sztereóba..
2. Ncilány
2011. jan. 18. 11:24
És a tompa látás? Úgy szoktam fogalmazni : Nem látok szereóba.
Nem tudom érthetőbben kifejezni. A4 papírt ha egyik sarkát nézem, a másik végét csak akkor látom ha a jobb szememmel arra nézek.
( varrodába a nagyobb jelőléseknlél zavar. kasíroztam is másik melóhelyen, ott se láttam egyidőbe a két végét a munkának. benéztem az egyiket, rögzítés, a másikra néztem ott is rögzítettem de nem nyomtam rá. újból a másik oldal. néha kellett igazítani ).
Meg tudtam csinálni, nem lett ferde. DE ! Sokkal tovább tartott ez így mint másnak... Kevesebb darabszám...
1. Csézy39
2011. jan. 18. 10:58
Tudja valaki, hogy a Maschke táblázat szerinti 30%-os látásélesség csökkenés hány %-os egészségkárosodásnak felel meg?
További ajánlott fórumok:
- Gyermeked apja 8 év után megpróbál(?) közeledni, de ezt a testsúlyod csökkenéséhez köti/kötné?Szerinted?
- Szexualis vágy csökkenése egy párkapcsolatban
- Tulajdoni hányad csökkenésével a lakás értéke is csökken?
- Mennyi a havi optimális testsúly csökkenés?
- A kerekesszékből ki lehet valahogy gyógyulni, meg a különböző egészségkárosodásból?
- Az egészségkártyára bármilyen gyógyszert lehet vásárolni és mindegyik gyógyszertár elfogadja?