Tudja valaki annak a palacsintának a receptjét, amit a strandokon lehet kapni? (tudásbázis)
:DDD
Gyártsad őket, én megyek enni! :)
Oké, majd holnap, lemaradtál, de én is, nem szagosítom magam, most voltam fodrásznál. :)
Küldöm majd a kakaósat, én diósat akarok, rakottat, vaníliasodóval. :)
Na amit a multhéten ettem a hajduszoboszlói strandon, annak a receptjét biztos nem kérnéd. A legszivesebben a fejéhez vágtam volna a 200 ft-os palacsintát. Száraz volt, egy kis folyós lekvárral.
Egyébként én csak tejjel kavarom ki a palacsintát, és nem olajjal sütöm ki, hanem margarinnal. Igy flancol egy nyugdijas.
Miért keverjen vissza olajat,ha már a tésztába tett,a végén olajat fog sütni?
Forró olajat vissza a tésztába?
Én véletlenül tudom, Balcsin sütöttem egész nap a palacsintát egyik éven. :D
Az arányokat ne kérdezd, de kell bele -szóda(gépi) v. ásványvíz, az erősebb fajtából)
-tej
ettől lesz olyan lágy.
Viszont ha felforrósítottad az olajat a p.sütőben, kicsit önts vissza a tésztába, keverd meg, és úgy süsd ki. MINDIG keverj vissza olajat bele, minden sütés előtt.
Nem szabad cseszegetni, ha megmozdítod a p.sütőt, szépen fel fog jönni, aztán lehet nyomatni. :)
Bár én nem érzek különbséget akkor se...
És ezenkívül nem jut eszembe semmi, mitől lehet másabb.
Én érzésre csinálom nem receptből, és úgy állagra belövöm és kész, inkább ez már rutin.
Szerintem azért másabb, mert kispórolják a tejet és a tojást ahogy írta már itt valaki.
Hát most majdnem elröhögtem magam, de az enyém semmivel nem másabb :)
Annyival hogy olcsóbb :)
Így van. Egy nagy tálba bőséges liszt, bele egy tojás, víz, só, pici olaj és kész.
Én szeretem... :)
További ajánlott fórumok:
- Keresem a legtutibb palacsintatészta receptjét!!
- Kelt tésztából készült beigli receptjét tudja valaki?
- Tudja valaki a mirindás süti receptjét?
- Tudja valaki a tartármártás receptjét?
- Ki tudja olyan palacsintatésztaszerűségnek a receptjét, amiben husit mártunk es rántunk ki?
- Tudja valaki az amerikai palacsinta receptjét?