Tudja-e valaki ennek a virágnak a "hivatalos" nevét? (Képek az adatlapomon.) (tudásbázis)
Én árnyékban/félárnyékban tartom, mert (eddigi) tudomásom szerint a tüzö napon nem érzi jól magát.
Locsolni kb. úgy szoktam, mint ahogy ajánlod; nemigen várom meg, mire a földje elválik a cseréptöl, de nem is tocsog a vízben.
Nagy a hasonlóság közöttük. Mindjárt utána is nézek, hogy valóban ez-e a növénykém latin neve.
Köszi a tippet!
Ezen az oldalon (sajna be kell regizned) a képeknél megtalálod, ha rákattintassz, gondolom infot is szerezhetsz róla:
Anyukámtól kaptam nemrég. Ö is csak a "népi" nevét ismeri: jegeske, jégvirág; ám ezen a néven az égvilágon semmiféle információt nem találtam növénykémröl, nem tudtam beazonosítani, így az ápolásáról & igényeiröl sem tudtam meg semmit. Szerencsére már virágzik (amint az az adatlapomra feltett képeken látszik)! ♥
Szeretném megtudni a valódi nevét; ha tudja valaki, kérem írja meg! Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Az adatlapomon lévő képről mit gondoltok?
- Apám hivatalosan élettársi kapcsolatban él, ha meghal kinek kell eltemettetni?
- A Dukan diéta alapjai (a hivatalos)
- Virágkedvelők és hozzáértők:mi ennek a virágnak a neve?Kép az adatlapomon.
- Mi a neve ennek a virágnak? Kép az adatlapomon...