Tud valaki valamit a natural beauty cseppekről? (tudásbázis)
Hali! A múlt héten visszaküldtem, de gondolom nem küldik vissza az árát. Legalább megadtam magamnak az esélyt. Válaszolva kérdésedre: igen gyógyszer nélkül eszem kevesebbet. Én egyébként mindíg a Norbiféle kajálással fogytam. Gyerek 1 után 30 kg-ot, gyerek 2 után 15 kg-ot. Csak az agyamat kell átállítani, és távoltartani magam a sütis boltoktól. Sok-sok évig kézilabdáztam, úgyhogy az agyam tudja mit kell csinálni ahhoz hogy fogyjak, de sajna imádok enni. Nyáron azért könnyebb, mivel sok zöldségfélét tudok enni, és ezzel helyettesítem a kenyeret. Alapvetően húsevő vagyok, és a családomnak is muszály minden nap főzni. Gyerek 2 is egy kicsit súlyosabb mint kellene, úgyhogy ketten eszünk norbisan, a nagyfiam és a férjem pedig normálisan. Hozzájuk kegyes volt a sors, annyit és azt esznek amit akarnak, mégsem híznak el.
Az önbizalomról annyit, hogy az emberek 90%-ának 2 dolog jut eszébe arról, ha vékonyabb vagy mint szoktál, legalábbis tőlem ezt a két dolgot kérdezik: 1. beteg vagy? 2. váltok? Nem!!! Csak erős vagyok mint a negró.
Na nem locsogok tovább, további sok sikert, legyetek jók, szépek, és vékonyak!!! Ha véletlenül visszakapnám a bogyók árát megírom.
Sziasztok,
na megtörtént a méredzkedés.Megnéztem a naptárba pont 3 hete méredzkedtem utoljára és azóta 1,7kg fogytam.Most már összesen 8 kgot.Látszik h most a hónapban szedtem rendesen mert most már három hét alatt ment le ez a 1,7 kg.
Na most lett egy kis önbizalmam,egyből nem is vagyok éhes.
Amúgy ti hol tartotok?
Márti,
te amúgy most gyógyszer nélkül eszel kevesebbet?
Miért nem szeded?
jó koplalást csajok
Erika
Sziasztok
hát én szedem rendesen.
de nem méredzkedek csak kb havonta.már a héten akartam csak mindig elmaradt reggel.de holnap nem hagyom ki és beszámolok.
De nem fogytam 10-20 kilokat sajna.
Pedg 90%ban nem eszem 5 után.Most is tök éhes vagyok sajna, de már kibírom reggelig.
Akkor holnap.
Kitartás csajok,csak lesz valami.....
Erika
Sziasztok!
Jó hírem van!!!! A telefonos kapcsolattartó cégnél jeleztem, hogy eltelt egy hónap és még semmi infót nem kaptam. Ígéretet kaptam arra, ogy tesznek arról, hogy visszakapom a pénzt. Nem hittem, gondoltam csak nem akarnak akadékoskodni. Egyik nap jöttem haza és a szomszéd a kezembe nyomja a visszaküldött összeget. Nem volt egyértelmű, hogy honnan küldtél, csak egy bankszámlaszám volt feltüntetve, de mivel nem vártunk semmi pénzt, és az összeg is stimmelt, tuti a bogyeszek árát küldték vissza. Kellemesen csalódtam, jó érzés volt,hogy nem verték át az embert, pedig negy volt az esélye....
Sziasztok!
Már egy hónap telt el a visszaküldés óta, persze a múlt héten bedurrant az agyam, mert jött ettől a cégtől egy levél, azt hittem a válaszuk lesz, erre küldtek több oldalnyi reklámot a gagyi-nagyi almaecetes cseppjeiről. Amitől kétszáz évig élsz és extra karcsú leszel, tök mindegy mit eszel.... Na másnap telóztam is a központi számra, /természetesen semmi elérhetőség nem volt a reklámban, csak egy válaszboríték, fő az anonimitás/ persze ők csak közvetítők, de ígérgettek mindent, legalább jól esett kireklamálni magam!
Sziasztok,
köszi mindenkinek a válaszokat.
Bocsi h eddig nem reagáltunk de sajna mi is betegek lettünk és kórházban voltunk.
Nekem is ez az olcsó műanyagdobozos megoldás és valóban a darált préselt lucerna jut nekem is az eszembe.
Eddig nincs sok tapasztalatom mert a kórházban nem szedtem és anélkül is lement a 1,5 kg , bár ne így ment volna le.
Tegnap kezdtem újra szedni, de nem nagyon vagyok éhes tőle.Hát majd kiderül.
Kitartást mindenkinek.
Erika
Sziasztok!
Bocsánat, hogy idáig nem jelentkeztem , de 3 gyermekemből 2 beteg lett és kicsit levoltam strapálva. Szóval két hete szedem a bogyókat , heti 1 méréssel ami mindig pénteken van.Igazából a fejlemény annyi, hogy lement 2 kg . Tehát eddig a heti 1 kg megvan. Nem vagyok olyan éhes az is megmaradt. Már én sem tudom, hogy a bogyó hatása vagy nem - kevesebbet eszem. Sajnos az tény, hogy csodaszerek nincsenek és nem is lesznek csak mi vagyunk , a mérleg és a finom kaja aminek ellent kell tudni állni. Én senkinek nem tanácsolnám , hogy vegye meg , mert egy kis akarattal és mozgással ezt az eredményt ugyanúgy ellehet érni.Ciki, hogy még mindig hiszek a csodákban. Vissza nem küldöm, mert amint olvasom semmi eredménye .Amennyiben igaz lenne amit írtak mi itt már mindannyian elfogytunk volna . De szerintem a vízen kívül mástól nem szabadultunk meg. Sajnos én is úgy érzem, mint MARTI, ha kicsit bekajálnék kezdhetném előről az egészet.
Sziasztok!
Nekem sem volt semmi leírva, csak hogy napi 3 étkezés előtt és kalóriaszegény kajákat egyek! Ráadásul már az csalódás volt, mikor megláttam a dobozt, hát még amikor a tablettákat. Semmi igény, valami olcsó műanyag doboz, ráragasztva egy gagyi matrica, a tabletták meg úgy náztek ki, mintha darált lucernát préseltek volna össze....
Szóval már onnantól nem számoltam nagy csodára! A visszafizetésről meg még hírem sincs! Szerintem nem is lesz! Nem szabad bedőlni ilyen ostobaságokank!!!!
Volt benne 2 db papír, ami tök ellentétes dolgokat írt le. Az egyik azt mondta, hogy minél többet eszel annál többet fogysz, ami számomra nem hihető. Ez volt a beetetés.
A másik viszont azt írta, hogy napi 1, reggeli közben, és megfelelő étrend ill. mozgás betartásával szedendő. Viszont! Szegény ember lányának azt már nem írták le mi az a megfelelő étrend.
Sziasztok,
én is vettem tőlük egy fajta tablettát.Én is az újságba láttam a reklámot.Ma du meg is hozta a futár,de totál kiakadtam mikor kibontottam, semmi nem volt írva,
mikor kell bevenni, mennyit...semmi.
Nektek volt hozzá vmi utasítás?
Köszi előre is
Erika
Sziasztok!
Nekem nem volt semmi érzésem, abszolút semmit nem tapasztaltam, akkor sokaltam be, amikor a második héten kipróbáltam, hogy lesz-e eredmény, ha csak almát meg répát eszek, a 3. nap reggelén álltam mérlegre, és kb fél kg ha lement. Szóval másfél hét alatt ez semmi. Ennél többet értem el a 90 napos fogyival....
Amúgy én is két dobozzal rendeltem, ami 40 napra lett volna elegendő, kaja előtt kellett bevennem a 1 bogyót. Nem is ettem sokat, édességet sem, mert abban nem hiszek, hogy lehet enni amennyit lehet és mennek a kg-ok lefele!
Szia hajna13!
írj le mindent légyszi...:) szurkolok neked is!!!
Sziasztok!
Nem tüntem el csak vártam pár napot, hogy legyen miről beszámolni. Szóval megjött múlt héten csütörtökön a csomag. Nekem 2 doboz kapszula jött 60 db . Másnap pénteken reggel kezdtem el szedni. Eddigi tapaszalataim , szinte megegyezznek MARTI tapasztalataival. Én sem vagyok éhes .Mellékhatást egyenlőre nem tapasztalok. Láthatóan kevesebbet eszem és ami nekem szuper nem kívánom annyira az édességet. Azt nem tartom amit írtak, hogy egyél minél többet és többet fogysz. Egyenlőre 1 kg-ot fogytam de bavallom őszintén én nem hittem el ezt a napi 1 kg -os fogyást mert ez lehetetelen. Azt gondolom, hogy ha 2 hónap altt ( addig tart ki a 60 db tabletta ) letudom adni azt amit írtak 8-12 kg akkor heti 1 kg fogyás elég lesz, csak az legyen meg. Hetente egyszer mérem magam, mert már több fogyókúrnál belestem abba hibába, hogy naponta mértem aztán ha sósabbat ettem vagy menzesz előtt stb. többet mutatott a mérleg mindig elment a kedvem az egésztől. Amennyiben elérném azt, hogy legalább egy kicsit összébb szükülne a gyomrom már az is eredmény.
Ezek a kipucolásos dolgok szerintem veszélyesebbek, mert nekem van olyan ismerősöm aki egy bizonyos idő óta már csak úgy tud nagydologra menni ha issza a teát, magától már nem.
Igyekszem én is sűrűn benézni ide, és megírni a tapasztalatokat. Én egyenlőre nem küldöm vissza a csomagot , adok még esélyt ennek a szernek.
Hahó! Köszike,hogy írtál nekem... a barátnőm a mályva teára esküszik ami szinténi kipucolja reggel, ő egész nap azt issza 2-3 litert + a 3 kávé naponta kb 20 kg fogyott fél év alatt. Mire eljutott a napi egyszeri reggeli hasmenésig, jó sokat szenvedett.... kisgyerek mellett nem tudom ezt. jó lenne ha megkérdeznéd mitől fogyott olyan sokat barátnőd!!előre is köszi.
Próbáltál bubimentes vizet inni, a szénsav nagyon felfújja sz üres gyomrot, attól is lehetsz "nehezebb" a mérlegen. Én is kipróbáltam. Sajna én is 84 vagyok jó lenne valami amivel még nem kéne tornázni, mert a nagy seggemmel nehéz ugribugrizni......később biztos megy majd az is.
köszike mindent....:) kitatrást
Hahó! Köszike,hogy írtál nekem... a barátnőm a mályva teára esküszik ami szinténi kipucolja reggel, ő egész nap azt issza 2-3 litert + a 3 kávé naponta kb 20 kg fogyott fél év alatt. Mire eljutott a napi egyszeri reggeli hasmenésig, jó sokat szenvedett.... kisgyerek mellett nem tudom ezt. jó lenne ha megkérdeznéd mitől fogyott olyan sokat barátnőd!!előre is köszi.
Próbáltál bubimentes vizet inni, a szénsav nagyon felfújja sz üres gyomrot, attól is lehetsz "nehezebb" a mérlegen. Én is kipróbáltam. Sajna én is 84 vagyok jó lenne valami amivel még nem kéne tornázni, mert a nagy seggemmel nehéz ugribugrizni......később biztos megy majd az is.
köszike mindent....:) kitatrást
Kedves CS.MARTI!
Szurkolok neked, és ha ha sikerül fogynod legalább fele annyit mint amit szeretnél, én is belevágok, kérlek írj le minden tapasztalatot! Remélem igazad van és hat.... :) köszike
Sziasztok!
Visszaküldtem a csomagot, persze a futárcég címe lett megadva, a cégről nem tudtam meg semmit! A nőci azt mondta, hogy vagy 5-en rajtam kívül már visszaküldték a csomagot! Kíváncsi vagyok lesz-e valami ebből a visszafizetésből!!!!!!!!!! Többet ilyen baromságot biztos nem rendelek!
Sziasztok!
Hát ez egy csalódás volt számomra!!!! Két hét lassan eltelt, de semmi eredmény. Abszolút semmit nem érzek, kemény 1 kg ha lement rólam, de szerintem ez inkább annak köszönhető, hogy tartottam gyümölcs napot, meg itt a jó idő és többet mozgok kint! Szóval ma felhívtam a telszámot, amin megrendeltem a bogyókat és megadták a címet, hogy hol adhatom fel a csomagot vissza. Kíváncsi vagyok visszaadják-e az árát. A második dobozt fel sem bontottam direkt.
Sziasztok!
Engem is nagyon érdekelnének a tapasztalatok, aki már kipróbálta, légyszíves írjatok!
Sziasztok!
Én is beleugrottam ebbe a dologba . Múlt héten kedden elküldtem az SMS-t amire jött 2 perc múlva egy válasz, hogy köszönik a megrendelésemet , és egy megadott honlapon további információk várnak. Na az az a honlap amit azóta sem lehet megnyitni. Én sűrgősséggel kértem , de azóta semmi. Már jól kezdődik. Ígérem ha megkapom majd beszámolok . De én is kíváncsiam várom a többi próbálkozó véleményét.