Mi a véleményetek az Echinacea cseppekről? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én is most vettem Echinacea cseppet a gyermekemnek, de rá van írva, hogy 14 év alatt nem szedhető az alkohol tartalom miatt. Akkor nem adhatom neki?
sziasztok
nekem már réggen elfogytak a cseppjeim, és nem vettem akkor újat, hanem még anno vettem filteres echinacea teát, most dáthás avgyok, és egy hete lassan iszogatom, és most vagy attól, vagy a C-vitamintól, de jobban vagyok már (vagy a homeopátiás golyóktól, mert még azt is szedtem)
Én jónak találom az echinacea cseppet.Most is szedem.Tavaly komolyabb nyavaja nélkül lezajlott a tél.
Éredekelne,hogy mi a neve annak,amit te szedsz Vikta!Jól hangzik!
Igen! Igaz, tudtam, hogy vmit elfelejtek leírni! Gyerekeknek is adható, sőt a mai életmód-viszonyok mellett szükséges is!
Bíborszínű kasvirág, igen.
Echinacea, méz, fokhagyma, grapefruitmag, csipkebogyó, homoktövis, aloe vera. Legjobb természetes immunerősítő és antibiotikumok, bármelyiket, ill. ezek bármilyen kombinációját érdemes használni.
2 dologra kell vigyázni. Ha valaki allergiás ezekre, akkor ne egye, ill. ha másra allergiás akkor szezonban sem szabad, mert felerősítik a tüneteket. Előtte, viszont ősztől tavaszig érdemes és akkor nyáron lehet, hogy elő se jön az allergia!
A legtutibb természetes immunerősítő! Most kezdtem el szedni egy olyan cseppet, ami grapefruitmag kivonatot, echinacea kivonatot és c-vitamint tartalmaz. Éppen amikor megvettem, akkor kezdődött a megfázásom, úgy tűnik 3 nap alatt lezajlik. Igaz szedek mellé coldrexet és 3*1000mg C-vitamint pluszban, de azt máskor is szoktam és akkor is eltart egy hétig, és sokkal rosszabb...
Mindenkinek ajánlani tudom!
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki valamit a natural beauty cseppekről?
- Moksha cseppekről mik a tapasztalatok?
- Dr.Theiss Aktiv Immun szirup, Dr. Theiss Echinacea csepp ...szedi valaki valamelyiket?
- Miért nem adható 12 éven aluli gyereknek az Echinacea szirup?
- Mit tudsz a Goemon+ cseppekről?
- Van gyerekeknek való Echináceás termék(a homeopatikus bogyókon ill. teákon kívül)?