Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . . (tudásbázis)
Szegény:(
Bocsiiii.....
Ez hosszú történet...ha holnap lesz kedvem, és itt leszel, kérdezek még :)
Köszi.
Jó éjt!
Jézus, ennyi?
Ezért idegeskedtem?? A p.csába:(
Az utolsó mondatod nem tiszta, lehet, fáradt vagyok:(
akkor meg tök egyszerű az egész... a "régebbi" monitorodon nagyobb volt a felbontás...ezen meg nem tudod "fejjeb" állitani...
akkor persze hogy sokkal kissebek voltak a betűk.. de mivel rákerestem én is a neten a mostani monitorod nem is bír többet...(1024x768)
és ezen ha megfeszülünk se tudunk változtani...
ja mellesleg talán amik most jönnek be új LCD-k én csak ezeket venném már meg... (a régi nagyoknak sokkal szebb a képe..)
Szóval: lehet hogy másnak ez normális, én azt szoktam meg, hogy kisebbek a betűk és inkább üres helyem van oldalt. Minden kisebb, nem csak a betűk így több mindent látok egyszerre a képernyőn.
Elvileg képernyő felbontásnak kellene lennie, de gyakorlatilag ez az 1 felbontás ok, a többinél "nem fér" bele a kép a monitorba.Nem tudom, mi a fene lehet a gond...
Nem nagyon nagy, de sokkal kisebb szokott lenni és nem tudom, hogy kell kicsinyíteni, de asszem ma már nem is érdekel:(
Megcsináltam, normálon volt...úgy maradt.
azt mondod hogy nagyon nagy így a betűméret??? mindenhol...
még 1 van... (de az se tuti...)
jobb klikk/megjelenés ott alul lesz még a betűméret... az legyen "normálon" utána ok...
Tudom, de egy idő után már nagyon tud bosszantani, ha valami nem jó, és nem értek hozzá:(
Grrrrrr
jELENLEG CSAK AZ 1024*768-nál "fér bele" a kép a képernyőbe...
hú de nem bírok magyarázni, de már tiszta ideg vagyok
nem csak arra gondoltam hogy (hogy ha tudjátok) állísd a felbontást 1440x900-ra...(kicsi lesz minden..)
de a LCD-nek ez a "megfelelő" felbontás...(már láttam olyat hogy "levágták" a kép szélét hasonló esetben..)
most került hozzátok ez a monitor??? régebben milyen volt LCD???
ez meg "sima"???
:)
Asszem megvan, semmi nem változott...létezik?
OK!!!! értem már...
jobb klikk aszal (sajna megint) /megjelenés
jobb alsó sarokba lesz 1 "speciális" gomb
ott "lehúzod" az asztalt kiválasztod az inaktív címsort és át állitod 25-ös értékre...
(ne hari de csinálom és is közbe...puskázom..)
További ajánlott fórumok:
- Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :)
- Hol tudom beállítani Firefoxban az új lap megnyitása formátumát?
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Psp-t szeretnék beállítani, de nem megy! Tudna valaki segíteni?
- LG LM-M140 mini hifi kijelzőjén szeretném beállítani az időt, de nem tudom. Tudtok segíteni?
- BC5700-as mágnesfékes szobabicikli. Hogy kell beállítani a pedálerősséget? Tud valaki segíteni?