Tud valaki olyan zeneletöltő programot ami jó, és egyszerű? (tudásbázis)
Szia
Igen, vannak rajta vírusok ezért mondtam hogy csak a Nagybetűvel kezdődőeket szabad letölteni, kicsit soha. Akármilyen hülyeséget írsz be, kisbetűs találatot mindig ad de nem szabad rákattintani.
Nekem is Nodom volt, de nálam riasztott ha talált valamit. Akkor van gond ha egy kisbetüset megnyitsz lejátszásra, én olyankor kaptam a legtöbb vírus-riasztást. Egyébként a kiterjesztését is kell figyelni. 3-5 Mbig terjedőek a jók, a kisbetüsek közt is sok ilyen van de arra nem kattintunk! 116 kb meg ilyeneket szokott találni, azok nem érnek semmit zene nincs mögöttük nem érdemes foglalkozni vele.
Van még egy progi, a párom használta régen az is fájlcserélős. Úgy hívják, hogy Morpheus.
Igen, beírod google-be és kiad egy csomó lehetőséget ahonnan letöltheted. A telepítése végtelenül egyszerü, pillanatok alatt kész.
Néha nem talál semmi használhatót, szerintem nincs fent elég ember, ugyanis mások gépén is keresgél ha tud.(fel vannak jelentkezve) Azt hiszem valami hasonló a müködése.
Azért nem jó nekem mert a lehető legtöbb vírust a Limevire-on lehet beszerezni,sőt olyanokat is amik rátelepednek a gépre és csak úgymond sokszorozódnak,és egy bizonyos idő után mindegy milyen komoly vírusírtód van fönn,szinte azt is megöli,azután a gépet is.
Igen azt tudom hogy ugyan az a kettő szinte,miután megnéztem a leírását.
Szia!
Köszi szépen a gyors választ.Elég annyit beírni a keresőbe hogy Cabos?
Szia
Én a Cabost tudnám ajánlani, nagyon jó fájlcserélős progi. Igaz vigyázni kell vele, csak a nagy betűvel kezdődő címeket szabad letölteni, mert a kicsik vírusosak. De amúgy nagyon szeretem, régebben órákat keresgéltem az interneten egy-egy zeneszámot. Ma már csak beírom a keresőbe, és hamarosan már hallgathatom is a számot. :)
További ajánlott fórumok:
- Napok óta nem tudok letölteni zenét a Youtube-ról egyik zeneletöltő programom sem működik, mi lehet az oka?Tudtok jó ingyenes programot?
- Tudna valaki ajánlani egy egyszerű, magyar nyelvű képszerkesztő programot?
- Tud valaki interneten letölthető ingyenes egyszerű számlázó programot?
- Tudna valaki egy olyan egyszerű programot, amivel tudnék zeneszámból részletet kivágni?
- Egyszerű videókészítő programot tud valaki?
- Tud valaki könnyen kezelhető, egyszerűen értelmezhető zeneszerkesztő programot?