Tud valaki Monor-Sülysáp környékén valami jó kis helyet? (beszélgetés)
Nem bántottál meg, bár elég korlátolt vagy és látszik, hogy fogalmad sincs nappal mi megy ott vagy hétköznap. :)
Teljesen normális estek vannak hétköznap, lásd Jazz fesztivál és társai. Mivel 27 elmúltam és bulizni nem járok már 17 éves korom óta, így fogalmam sincs mi megy ott szombat esténként.
Viszont most péntek este élőzenés vacsora volt, amin nem "részeg csitrik" voltak, hanem 30-as, 40-es korosztály.
Amúgy meg amit a tinikről írsz minden helyre igaz.
Én a Nádas pihenőparkban futottam már bele ilyen elkényeztetett tinikbe, a másik alkalommal meg egy beképzelt sznob csapatba akik azt hitték ők szarták a spanyol viaszt. Minden helynek megvan a hátránya, mert sajnos nem a hely hibája, hanem az embereké.
Gyömrő miért snassz? Ott a Lake board.
Elmentek mentek pár kört majd a tóparton a Negrescoban buliztok. Nekem ez nem snassz.. :)
Monoron, pontosabban Monor mellett van, csak a neve nem jut eszembe...megvan:
A barátomnak most lesz 23.-án a szülinapja, és szeretnénk meglepni!
Csak nem találtunk helyszínt :S Gyömrő az snassz, ott kábé semmi sincs, ha úgy vesszük,de sürget minket egy kicsit az idő :S
légyszíves aki tud az segítsen!
köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem tudna ajánlani munkahelyet egy külföldinek Pest környékén? Köszönöm.
- Horvátországban tud valaki valami olcsó szálláshelyet a Plitvicei tavak környékén?
- Tud valaki olyan helyet budapesten vagy a környékén ahol van szakadék?
- Tud valaki Pécs környékén olyan helyet, ahol kerti szobrokat lehet venni, vagy esetleg gyártót?
- Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár környékén magánlótartóknál keresek helyet kancámnak! Tud valaki segíteni?
- Tud valaki egy jó "beülős" helyet a Gellért hegy környékén?