Tud-e valaki hatásos szert talpon lévő tyúkszem megszüntetésére? (tudásbázis)
9. ciccavirag
2010. okt. 29. 09:24
Az nem jó. menj el pedishez,hidd el megváltás lesz:)nagyon ügyes pedisek vannak. én is ezt tanulom épp
8. zsaga
2010. okt. 29. 09:03
Köszi!
Különböző tapaszokkal próbálkoztam már az olcsótól a drágáig, gyógynövénnyel is illetve a állandó bőrgyaluzással eredménytelenül:(
Már most ott tartok, hogy alig birok ráállni:(
Kb másfél éve küszködök vele!
7. ciccavirag
2010. okt. 29. 08:29
Szia, menj el pedikűröshöz, nagyon szépen megcsinálják és nem is fáj.
6. 859d58d4d8 (válaszként erre: 1. - Zsaga)
2010. okt. 29. 08:28
Pedikűröshöz menj, aki ért is hozzá!
5. 768904cf2f
2010. okt. 29. 08:27
milyen tapaszod van rá? Férjemnek volt egyszer, a DM-ben van tyúkszem tapasz ,asszem fehér rózsaszín a csomagolása, de neki nagyon jó volt, azóta nem jött elő...
4. t.Ili (válaszként erre: 3. - Bajaikriszta)
2010. okt. 29. 08:17
Egy jó pedikűrös megoldja!
3. Bajaikriszta
2010. okt. 29. 08:15
Ma a kisfiam ( 8 éves) talpán levővedl küzdöttünk egy hónapig itthon naturlandos tyúkszermirtó kenőccsel eredménytelenül) most börgyógyászhoz járunk vele. Érdekes nekem gyerekkoromban fagyasztották és egyből kiszedték, ami fájdalmas volt, de hatásosan elmúlt pár nap alatt. Most meg fagyasztják csak, aztán tapasz rá itthon,de már két kőrön túlvagyunk,még mindenig megvan és vissza kell menni vele megint. Jó kis idő és opénzhúzás(magánrendelőben)de mindenképp meg kell szabadulnunk a kis bestiától. Kórházban csak két hónapra lehet időpontot kérni.....
2. 8ef78160df
2010. okt. 29. 08:11
Nekem egy tapasz vált be. A nevére nem emlékszem, ikb 10 éve volt. Egy sárga kerek korong volt a közepében.
Orvos írta fel nekem!
1. zsaga
2010. okt. 29. 08:09
Tud-e valaki hatásos szert talpon lévő tyúkszem megszüntetésére?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Az ekcémára talpon tud valaki hatásos otthoni ápolást? "Pedikürös örökség"