True Blood - Inni és élni hagyni (beszélgetés)
usa-ban :)
de letölthető, magyar felirattal már másnap nézhető.
nem kell arra várni hogy hány év múlva sikerül valamelyik magyar tv adónak vetítenie:D
Az utolsó előtti részt már leadták a múlt hétvégén, de miért nem adják ma az utolsót? Nem tudja valaki? :o
Pedig már felkészültem rá lelkileg :D
sziasztok
hol megy a III. évad??
Én is láttam mind a kettőt,szeretem.
A 3 rész is meg van gépemen.
De még nem olvastam.
A Jessica karaktere szerintem szuper.
2. evadban, amikor Sookie, bill, JessicaDallasba mennek es a Jessia beragad a koporsojaba....qrva jo
De egyébként egy hosszabb netes böngészés alkalmával ráakadtam egy interjúra Alan Ball-el (lehet te/ti is).
Amiben tulajdonképpen az volt (már amire emlékszem), hogy ő színesebbé akarja tenni a történetet, mivel az eredetileg Sookie szemszögéből van megírva, de rengeteg érdekes és jobban kibontakoztatható figurát lát a történetben, akiket szeretne a maga módján életrekelteni. Ezért nem szándéka a teljes egyezés a könyvvel, csak a fő vonalakat követi.
Legalábbis én valami ilyesmire emlékszem. De ez valahol jó is még ha furcsának is tünik néhol. Pl. a kis vörös vámpírlány remek karakter. :)
És ki tudja hány ilyen lesz még ha megcsinálják a tervezett 7 évadot. :)
Egyedül Calvin Norris megjelenítését nem szívlelem. Kicsit szomorú, hogy ezt csinálták az ott élő "kis közösségből".
Meg sok mindent túl hamar visznek bele a részekbe amik csak jóval később derülnek ki a könyvekben. Sookie tündérsége pl. csak a 6. könyvben derült ki.
Na mindegy, bizakodó vagyok, olvasom tovább a 7. részt és nézem a 3. évadod. A lényeg, hogy továbbra is minden ilyen jó legyen :)
Igen, Lafayett-ről szinte semmit nem tudunk meg a könyvben...
Annak ellenére, hogy én a könyvvel kezdtem és azzal jobban is szimpatizálok (lévén, hogy az az eredeti :)) ) a sorozatban is vannak nagyon jó dolgok.
A film valahogy karakteresebbekké tette számomra a szereplőket érdekesebb így olvasni, jobban el tudom őket képzelni.
Imadom. Iszonyat jo. Pont most lett vege a harmadik evad utolso elotti reszenek itt kinnt.
Konyvet meg nem olvastam, de biztos meg fogom venni.
Ezen én is kiakadtam, hogy Lafayett meghalt a soriban megbenne volt:S
Ezért nem szeretem a könyvet előre elolvasni, mert a filmben minden másképp van:(( Legalább az alapdolgok egyezhetnének.
Jessica nincs benne a könyvekben. De állítólag Harrisnak tetszik, hogy beletették. :)))
Lafayette pedig a második részben meghalt, őt csak a sorozatban tartották életben, szóval már nem is lesz benne.
még sajna nagyon messze van az adás:(
Kiolvastam a 3.évadot 2 nap alatt könyvben:))
Nagyon jó volt, de az igazi sorozatot nem pótolhatja...
Viszont egy picit csalódtam, hogy az egész könyv csak Sokie-ról szól...Lafayette, Sam, Jason meg a többiek szinte alig vannak benne.
Jessica-ról pedig egy szót sem ír, és járt még így egy két szereplő... Tara is csak egy könyvbeli éjszaka alatt tűnik fel sajnos:(
alig várom hogy végre elkezdődjön az hbo-n:))
True Blood 3.évad -
32nap 8óra 20perc 48mp múlva lesz adásban
Szia:)
A film főcímdala, amit belinkeltél:
Jace Everett: Bad Things
Imáááádoooom:)
Régen is imádtam a vámpíros dolgokat, de ez a sorozat tényleg a legjobb vámpíros történetek egyike.
Godrick halálán én is bőgtem mit egy ovis:) nekem ő volt a legjobb pasi a sorozatba (bár Eric és Bill is szívdöglesztő), nem tudom miért kellett az írónak kínyírni...
már alig várom, hogy kijöjjön a 3.évad !!!
a könyvet most kezdem el olvasni, nem bírok már tovább várni a sorozatra, de nekem nem tudja felülmúlni a sorozatot.
A szinkronról pedig nekem az a véleményem, hogy mindenkinek úgy tetszik, ahogy először elkezdte nézni, mert azt a hangot szokta meg a szereplőkhöz.
A zene szerintem nagyon el van találva, valaki nem tudja mi ennek a számnak a pontos címe, és hogy ki énekli?
kár hogy a valóságban nincsenek vámpírok:(
köszi: csak a címek érdekeltek:)
Megvenni úgysem tudom, de van más lehetőség;)
Én itt találtam meg 3 részt a neten;)
Inni és élni hagyni
Élőhalottak Dallasban
Holtak klubja
Van még több rész, ezeken kívül is?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha a gyerek ott akarja hagyni az iskolát?
- Miért fontos, hogy foglalkozzunk a babánkkal, nem egyszerűbb csak hagyni?
- Ébresztő, avagy fel kéne hagyni az Álomvilággal!
- Visszahódítani, vagy hagyni elmenni, ennyi idő után?
- A cukrot teljesen el lehet hagyni?
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?