Trójai (beszélgetés)
Jól összeakadtak ez volt a hiba.
Soha többet nem kéne Avast!
A Comodo tűzfal az Avasttal, és az Antimalwar-ral szuperbiztonságos, és ezek nem akadnak össze...
Azt mondta az informatikus, ha Pandát raktam volna, az bizony összeakadt volna az Avasttal...
Vannak olyanok, amik nem férnek meg egymással, de vannak olyanok, amik igen...
Az Avast és a NOD32 viszon összeakad, és az Avast végleg leállítja a NOD-ot...
A NOD32 nem ér semmit... Állandóan leáll az Amon, és a Demon, és alig akar újra indulni...
Bár az tény, hogy a trójaira mindig figyelmeztet...
Nem olyanok, amik összeakadnak... Az informatikus javasolta, azóta szuperbiztonságos a gépem, nem enged át semmilyen kártevőt...
Én se adnám semmiért a Nod32-őt,szeretem:)
63 károkozó,és 4 trójai volt a gépemen.Tiszta a google-m is!hálisten
a VIPRE vírusírtó most letiltotta az összes link-et,az msn-ről is és a levelezőmből is.
Én úgy tudom, hogy ha több vírus irtót használunk, akkor azt amit az egyik beenged a másik nem tud mit kezdeni vele, így nagyobb veszélynek van kitéve a gépünk.
Nekem is volt Avast és Nod32 a gépemen mégis beengedték a trójait.
Töröltem az Avast, de úgy behálózta a gépem, hogy a Nod32 kiírta, hogy nincs biztonságban a gépem,mert a másik vírus irtó fut holott már töröltem.
Elvittem szerelőhöz és újra telepítette a Windowst, mert Ő sem találta.
Azóta csak a Nod32 használom.
Ezt cseréltem le avast-ra,számítógép zseni ajánlásával:)
Érdemes telepíteni a Spybot programot és időnként lefuttatni. Nem valósidejű vírusirtó, akkor keres ha te kéred, de nekem sokszor olyankor is talál valamit, amikor az Avant (a vírusírtóm) semmit.
De ha egyszerre több vírusirtót is feltelepítessz,akkor nem fog gondot okozni a gépnek?
Vagyis ilyen sok kártevő kering a neten... Nem is kell ahhoz böngészni, és ismét felvillanik, hogy újabbat blokkolt...
Nekem hosszú hónapok óta új tűzfalam van, Comodo, avastom, és antimalware, így azóta szuper biztonságos lett a gépem, semmilyen kártevőt nem enged át, csak azt látom, ha nem is csinálok semmit a gépen, ha bekapcsolom,hogy jelezze, szinte 10-20 másodpercenként felvillanik, hogy ismét blokkolt egy kártevőt...
Köszi,sünike! De úgy látom,hogy csak a google-t fertőzte meg!A Mozzilla- t nem.
Szerintetek melyik a legjobb vírusírtó?
Keresd meg a Kockafej klubot, ott számítógép zseni, és informatikusok segítenek bárkinek, nagyon szívesen...
Én nem értek hozzá,de nekem ez miatt 3szor telepítették újra a gépet(1,5 hónapon belül),mindenem odalett,mindent tönkretett.
Mióta vírus irtót váltottam azóta nincs ilyen problémám.
nem értek ezekhez a vírusokhoz,még csak 1 éve vagyok net felhasználó.
Anyám, mintha nem is magyarul beszélnétek! Milyen hülye vagyok ehhez az egészhez! :-))
VAn olyan trójai is, ami adathalász, és hátsó kaput nyit a neten, és a gépet szándékosan fertőzött oldalakra tereli, amit az illető nem is lát, további kártevőket letöltve...
Az egyik legveszélyesebb a Panda, nekem nemrég az volt, és egy csomó férget is hozott magával,a mi naponta 100-ával osztódott...
a VIPRE-t telepítettem,most
De azért nem árt, ha lefuttatsz egy teljes vírus keresést. Lehet hogy van több olyan fájlod ami fertőzött lett, és nem jelzi ki.
Szerintem nem vészes:)Van annál sokkal komolyabb is.:)Nekem már rengeteg trójaim volt.
De kinek a pap kinek a papné:))
visszamentem inkább aug.18 állapotra,,ez jó szerintetek?
Szerinted a trójai nem vészes?? Az egyik legkomolyabb vírus, ami tönkre teszi a gépet, de szerencsésen karanténba került... Márcsak törölni kell...
virust kapott a géped.Nem vészes fajta.Törlés és annyi.