Trikini nekem? (beszélgetés)
Sajnos lefújtuk a strandolást, így nem mentem el venni...
:((
Sajnos ma rosszul érzem magam a meleg miatt, nem mozdultam ki. :((
De remélem, hogy holnap jobban leszek és el tudok menni körülnézni!
Holnap megyek is és legalább próbálok egyet-kettőt, így meglátom, hogy hogyan is áll - na!! :)
Köszi a biztatást.
Sajnos sokszor elkeserít, hogy alacsony vagyok és nem igazán tudok olyan ruhát találni magamnak amiben jól érzem magamat.
Imádom a hosszú aljú felsőket, de azt olvastam, hogy alacsony lányoknak nem ajánlott az a fazon, hanem inkább a rövidebb!! Félve veszem fel őket. Igaz, én azokban érzem a legjobban magamat.
Szerintem ez jól állnak neked. Inkább a ducibb embereken nem mutat annyira. Nekem biztos rosszul állna.
De te vékony vagy, és szerintem még nyújt is a "csík" a mellrész és a bugyi között.
de szar nekem mert úgy fájt érte a szívem,de a nagy mellem miatt sosem lesz ilyenem:(
Mindig be kell érnem majd az öregmamis vagy éppen az egyszerű bikinikkel.
sziasztok én is most 30 perce próbáltam egyet ,nagyon jól állt szerintem még előnyős is volt,178 cm magas vagyok 77 kg csak nekem a mellem miatt nem volt jó ugyanis a nagy okosok csak 42-ig csinálnak nekem meg 46 kell legalább.
Szóval én lemaradtam róla.
Igy vettem nekem nem túl szép és egyszerű bikinit 14500ft-ért.
Igen.
De az a legegyszerűbb ha felpróbálod....
Sziasztok!
158 cm magas, és 53 kg vagyok. Szóval elég picike! :(
Szerintetek jól állna nekem a trikini?
Tavaly is nézegettem az üzletekben, de még felpróbálni sem mertem, mivel csak magas nőkön láttam inkább.
Maradjak inkább a bikininél?
Tanácsok???
Várom! Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mondd minden nap: "JÓ NEKEM."!
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Ki tud nekem iwiw meghívót küldeni?
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Budapesten hol van olyan bolt, ahol nagy választékban van trikini fürdőruha?