Traumatikus iskolai élményeim (beszélgetés)
A kidobós tesi órán. Úgy utáltam! Mindig direkt kidobattam magam. 😂
És egy lány osztálytársam aki utált. Még most sem tudom, hogy miért. Lényegtelen dolgok. Az már a múlt.
Ilyet mi is csináltunk ,csak a koliban.
Másnap sorra dőltünk ki (szó szerint) a padokból.
A tanár csak nézett mint a luki nyúl...
Köszönöm, Tapsifüles, Köszönöm...
ha ezt a mamámék csak egyszer is hallhatták volna...)))
Nekem sem voltak traumatikus iskolai élményeim.
Fizika, kémia nem az én világom volt, a mateknál meg egy szinten leálltam, hogy ennél többre nekem nincs szükségem...
Történelem, magyarból, mindig ötös voltam, de általánosban is: ötödiktől nyolcadikig úgy jártam ki, hogy minden évben kaptam igazgatóit is...
Szülők be, aztán magyarázkodtak, hogy az ő gyerekük nem is annyira hülye...
állítólag voltak jó oldalaim is...))
Engem 3 évig ott szívatott szakközépben az igazgató felesége ahogy csak tudott.
Már annyira kikészített, hogy folyamatosan produkálta a testem fizikálisan is a betegségeket.
Felemás korlát,gerenda.
Egy barnább iskolatársam alámnyult ès röhögött ,lehettem vagy 10 éves.
Jó tanuló voltam ,szerettek a tanárok.Különösebb problémám az osztálytársaimmal sem volt.
Nem volt kiközösítès ,nem voltak kirívóan gazdag ès szegény gyerekek.A nyolcvanas évek kicsit szürke ,de békés korszakában.
Voltak rossz napok, hol a tanárok hol a társak miatt.
Gyerekek voltunk. Nem volt a tanárnak sem könnyű dolga és mint amolyan gyerekek, nem voltunk mindig kedvesek egymással.
Nagy ügy.
Nem fogom tönkre tenni magam 20-30 évvel ezelőtti dolgok miatt.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az iskolai menza?
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- 16 éves lányodat elengednéd DISCO-ba?(nem iskolai)
- A 3-17 év közötti gyerekek neme, magasság-testsúly, TTI, lábméret, iskolai belüli ill. kívüli sportolás (nem csak versenysport)
- Mi a véleményed/véleményetek az iskolai gyermek étkeztetésről, minőség, mennyiség, esetleges támogatások?
- Rosszullét, ájulás, amikor sokat kell álldogálni nagy tömegben, egy iskolai ünnepségen - szerinted normális?