Totus-szamócás recept


60 dkg totu(tojástúró)
1-2 egész citrom leve
8-10 dkg édesítőszer(eritrit, xilit, méz, stb.)
2 dl cocomas(kókuszkrém)
30 dkg eper(mirelit is jó, vagy bármilyen piros bogyós gyümölcs)
vanília vagy vanília aroma
1 csomag zselatin(2dkg)
1 dl víz
A Totus-szamócás elkészítési módja:
Mindent pépesítettem a zselatin és víz kivételével.A zselatinhoz felforraltam a vizet, feloldottam benne és belekevertem a többi hozzávalóba. Kisebb kerek kapcsos tortaformába vagy szilikonba töltöttem. Dermedésig hűtőben tartom, tetejére mehet pár szem eper.
Az eredeti recept Szi Márton Lászlónétól ered, azt variáltam meg picit.
Fotót találtok a paleos sütis naplómban.:)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Mariann63, 2014. ápr. 20. 09:53
A totus-szamócás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.