Tört már le valakinek szőkítéstöl a haja? (beszélgetés)
Ez a fodrász hibája.
Mikor elsőnek festette a hajamat a fodrász illetve amikor elsőnek szőkítettem akkor a csuklómon próbálta ki az anyagot. Mivel nem volt semmi rossz reakciója a szernek így ki lett szőkítve és nem tört le a hajam.
Látni lehet a fényén a hajnak olyan sprőd,mint a
cirokseprű.Le kell vágni az egészséges részéig sajnos !
Értem,az azért nem ugyanaz mint amikor az egészet szőkére festik,azaz a tőfestésnél.
A melírozásnál használt szőkítőport nem ajánlatos tőfestésre használni,hisz azt minimum havonta kell,a melírozást meg ritkábban.
Nekem fekete a hajszínem,és most éppen szőkítve van.Eddig semmi problémám nem volt vele.2 havonta van újra csináltatva,és egyúttal vágva is.Nem törik!
Nekem is melírozással lett kezdve,de most már az egész egyforma...
Nem te vagy macerás.
Másnak is van, hogy nem olyan a haja, amit
szeretne. De meg tudják oldani a dilemmát. :D
teljesen mindegy de a folyamatba "döglik" bele a haj....abba amíg világos lesz...
és akinek nem bírja annak sanyi:D
Itt most a szőkítésről volt szó.
De én sötétbarnából akartam szőkét, de nem lett semmi gond, ez a lényeg. De most már a szerkómhoz úgyse menne a szőke. :P
Nekem a fodrászom azt mondta, hogy csak akkor szőkít, ha a próba sikeres lesz. Az anyagot rákente a kezemen levő szőrre és amikor látta, hogy nem irritál akkor mondta, hogy nem lesz baj. Aztán kiszőkítette a hajam és nem is lett gond.
Én ha azt akarom, hogy más legyen a hajam nem vállalok be semmilyen itthoni szőkítést, festegetést. Hiába fodrász az anyám, nem bízok benne. Én csak a mesterfodrászomban bízok.
Nem tudom, hogy másnak mitől törik le.
Nekem nem szokott. :)
Ez érthető.
De milyen az a fodrász, aki bezsebeli a lét + letöreti a hajad? Az enyém normálisan megcsinálja, hogy nem esik semmi baja és kész. Kapna a pofájára ha a gyönyörű és megnövesztett hajamat letöretné. XD
Nekem is sötétbarna volt, egyszer kiszőkítette, festéket rá és kész. Elsőre elértük a színt amit szerettem volna. Eleinte nem szőkét akartam, hanem szürkéset, ő tanácsolta, hogy a szőke jobb lenne.
Aztán végül úgy döntöttem, hogy a sötétebb haj jobb lesz nekem. :>
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha valakinek az kerül a bizonyítványba, hogy nem osztályozható?
- Ha egy órája befestettem a hajam s nem történt semmi, akkor nem is fog?
- Fejen történt műtét után mennyi időt kell várnom hogy hajat moshassak?
- Ha a hajam egyik része természetes barna, nagyobb részt festett világos szőke, mi történik ha befestem extra világoshamvasszőkével?
- Színleszedő, ami helyettesíti a szőkítést
- Mit tegyek, hogy ne törjön le továbbra is a hajam a kétszeri szőkítéstől?