Arra a képre gondolsz, mely az adatlapodon legelső? Olyan, mintha egy szántóföld szélén nőne az a szegény virág, fű között. Alakíts ki neki megfelelő körülményeket, műveld meg a földet körülötte. A posvány között csak a posvány nő.
Gőzöm nincs hogy csináltál bonsait de legalább virágzik :)Ha a hagymákat sértetted volna meg akkor nem lenne ilyen szép a virága. Szerintem hagyjad itt hátha összeszedi magát jövőre.
Tavaly ültettem el ezeket a nárcisz hagymákat. Volt ami bolti cserepes virág volt, a többi pedig a kertben volt, csak más helyen. Idén ezek közül az összes annyira pici hogy alig látszódik ki a földből. Kb fele akkora mint a hóvirág, pedig nem törpe fajtáról van szó. Ennyire mit tudtam elrontani? 🙃
Az is igaz hogy csak egy hete van 4-5 foknál melegebb, és ami fal mellett van az normális méretű. Képet raktam fel róla az oldalamra.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.