Tonhalas-fenyőmagos spagetti recept
A Tonhalas-fenyőmagos spagetti hozzávalói:2 db tonhalkonzerv
10 dkg fenyőmag
50 dkg spagetti
2-3 evőkanál pesto szósz (zöld)
olívaolaj
Tabasco
só
olaj
A Tonhalas-fenyőmagos spagetti elkészítési módja:
Felteszem a spagettit sós, olajos vízben főzni, közben a fenyőmagot serpenyőben megpirítom, majd félreteszem, s ugyanabban a serpenyőben a tonhalat is megpirítom. A tésztát leszűröm, egy kis tál (kb. 3-4 dl) vizet (amiben a tészta főtt) félreteszek, belekeverem a pestót, ráöntöm a tésztára, összekeverem a fenyőmaggal, tonhallal, és tabascóval meglocsolom. Ízlés szerint megszórható parmezán sajttal is.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. márc. 1. 07:29
A tonhalas-fenyőmagos spagetti elkészítési módja és hozzávalói.