Tonhal-krém recept


2 tonhalkonzerv
1 kicsi ananászkonzerv
1 kis fej hagyma
3 cikk fokhagyma
3 ek majonéz
1 ek mustár
1 tk citromlé
A Tonhal-krém elkészítési módja:
A konzervek levét leöntöm arra nincs szükség. A tonhalat egy kisebb tálba borítom, villával összetöröm. Az ananászt, hagymát (lehet lila is), fokhagymát aprítóval kicsire darabolom, hozzákeverem a halhoz, majd a majonéz, mustár, citromlé következik. Hűtőbe teszem 1-2 órára, hogy összeérjenek az ízek.
Pirítósra kenve a legfinomabb.
Citromos Ice teát iszunk hozzá általában.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2008. nov. 3. 07:35
A tonhal-krém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.