Töltött libamell recept
A Töltött libamell hozzávalói:1 libamell
1 zsemle
1 vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
1 tojás
1 evőkanál liszt
zsír
só, bors
A Töltött libamell elkészítési módja:
A mellről a bőrt lehúzzuk, a csontról lefejtjük a húst, majd apróra vágjuk. A zsemlét vízbe áztatjuk, a vöröshagymát, a petrezselymet finomra várjuk, kevés zsíron megpirítjuk. A zsemlét kifacsarjuk. Az eddigieket összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tojást és 1 evőkanál lisztet. A keveréket a mellcsontra téve a bőrrel lefedjük. Egy tepsibe kevés vizet öntünk, beletesszük a mellet és zsírral locsolgatva megsütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. jún. 16. 07:53
A töltött libamell elkészítési módja és hozzávalói.