Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Töltött libamell recept

Töltött libamell recept

A Töltött libamell hozzávalói:
1 libamell
1 zsemle
1 vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
1 tojás
1 evőkanál liszt
zsír
só, bors


A Töltött libamell elkészítési módja:
A mellről a bőrt lehúzzuk, a csontról lefejtjük a húst, majd apróra vágjuk. A zsemlét vízbe áztatjuk, a vöröshagymát, a petrezselymet finomra várjuk, kevés zsíron megpirítjuk. A zsemlét kifacsarjuk. Az eddigieket összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tojást és 1 evőkanál lisztet. A keveréket a mellcsontra téve a bőrrel lefedjük. Egy tepsibe kevés vizet öntünk, beletesszük a mellet és zsírral locsolgatva megsütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A töltött libamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook