Toll allergia (beszélgetés)
11. smumika
2012. nov. 8. 11:30
Nekem is száműzni kellett a tollpárnákat én is mindenütt szóltam nagyszülők is kicserélték .Nagyon figyelni kell nekünk mindig befulladt bár sajnos nálunk van más allergia is háziporatka,penészgomba ezek még rosszabbak !
10. sztolyka (válaszként erre: 9. - Hannicsku)
2012. nov. 8. 11:27
priviben írd már le a tapasztalataidat!köszi!
9. Hannicsku (válaszként erre: 6. - Sztolyka)
2012. nov. 8. 11:16
Az én lányom még csak 2 éves volt, mikor kiderült.
Egyszerűen közöltem a nagyszülőkkel, hogy addig nem megyünk hozzájuk, amíg van toll.
Komolyan kell venni, annyira, hogy a lakásból is ki kell vinni.
Nekünk volt olyan történetünk, hogy nyaralás első napján előjöttek a problémák, (bár én mindíg jelzem, hogy ne legyen toll párna, paplan)elkezdtem kutatni, és az ágyneműtartóban találtam egy toll kispárnát.
8. Hannicsku (válaszként erre: 4. - Sztolyka)
2012. nov. 8. 11:13
Nálunk sikerült teljesen kiiktatni, ezért már évek óta nem okoz problémát.
Az egész házból száműzni kell, sőt minden olyan helyről, ahol a gyerek tartózkodik, pl. nagyszülők. Ha érdekel leírom privibe az én tapasztalataimat ezzel kapcsolatban.
7. c6973617d3 (válaszként erre: 4. - Sztolyka)
2012. nov. 8. 11:12
Igen, ajánlatos megszabadulni tőlük, az atkák még így is sokáig jelen lesznek, nálunk u.a. a helyzet, szerencsére toll csak nagyinál VOLT, míg ki nem takarítottunk mindent addig bíz szenvedett.
6. sztolyka (válaszként erre: 5. - Hannicsku)
2012. nov. 8. 11:11
írj róla!
5. Hannicsku
2012. nov. 8. 11:10
Szia!
Én is érintett vagyok a témában az én lányom is allergiás a toll-ra.
4. sztolyka
2012. nov. 8. 10:58
9 éves fiam allergiás.állandóan orrdugulása van,kimutatták a heveny arcüreggyulladást.az érdekelne,hogy csak ő nem alhat tollpárnán vagy az egész házból ki kell iktatni a tollpárnákat?
3. dominós
2012. nov. 8. 10:52
Igen, ilyen is van...de inkább a benne lévő atkák ürülékére, mert szeretnek ott élni.
2. sztolyka
2012. nov. 8. 10:51
Van itt valaki,aki erre allergiás?
1. sztolyka
2012. nov. 8. 10:51
Toll allergia
További ajánlott fórumok:
- Parlagfű allergiám van. Mivel enyhíthető? Meddig virágzik?
- Tej allergia: receptek, tünetek, megoldások
- Bőrgyulladások, ekcémák, allergiák
- Parlagfű: tehetünk valamit az allergia ellen?
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Aki allergiás a háziporatkára annak milyen gyakran jelentkezhetnek a tünetek{fulladás, stb...}?